Obavijesti

News

Komentari 67

Trump se okomio na medije: Oni su neprijatelji Amerikanaca

Trump se okomio na medije: Oni su neprijatelji Amerikanaca
1

Na svojoj prvoj samostalnoj konferenciji u Bijeloj kući u četvrtak Trump je žestoko kritizirao "nepoštenje" medija i obraćajući se izravno Amerikancima rekao da "puno novinara ne govori istinu"

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump pojačao je u petak svoje napade na medije nazvavši na Twitteru velike televizijske mreže i list New York Times "neprijateljima Amerikanaca".

Ubrzo nakon dolaska na Floridu, gdje će provesti treći vikend zaredom u luksuznoj rezidenciji Mar-a-Lago, predsjednik se ponovno okomio na medije.

"LAŽLJIVI mediji (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) nisu moji neprijatelji, oni su neprijatelji američkog naroda!", napisao je Trump.

Raniju objavu na Twitteru, u kojoj se oborio na New York Times, CNN, NBC i "mnoge druge" medije, završio je s uzvikom "ODVRATNO!" Međutim, brzo je obrisao tu objavu i zatim postavio konačnu verziju u koju je dodao još dva "neprijatelja" na svoju crnu listu.

Mnogi američki predsjednici kritizirali su medije, ali žestina opetovanih Trumpovih napada je bez presedana. 

Na svojoj prvoj samostalnoj tiskovnoj konferenciji u Bijeloj kući u četvrtak Trump je žestoko kritizirao "nepoštenje" medija i obraćajući se izravno Amerikancima rekao da "puno novinara ne govori istinu".

"Mediji su postali toliko nepošteni da ako ne govorimo o tome činimo štetu američkom narodu", ustvrdio je i istaknuo da je "razina nepoštenja (medija) van kontrole". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.