Obavijesti

News

Komentari 42

Trumpu propao smještaj: Hotel u Hamburgu odbio ga ugostiti

Trumpu propao smještaj: Hotel u Hamburgu odbio ga ugostiti
1

S obzirom na to da su svi prikladni luksuzni hoteli u to vrijeme već zauzeti, špekulira se o tome da bi američko izaslanstvo na čelu s Trumpom moglo odsjesti u Berlin te letjeti u Hamburg

VIDEO

Luksuzni hamburški Four Seasons hotel odbio je ugostiti američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegovo izaslanstvo tijekom sastanka predsjednika država skupine G20, koji će se u srpnju održati u Hamburgu, javlja u ponedjeljak hamburški dnevnik Hamburger Abendblatt.

"Hotel Fairmont Four Seasons odbio je upit izaslanstva Donalda Trumpa, tako da se zasad još ne zna gdje će američki predsjednik odsjesti", prenosi Hamburger Abendblatt.

S obzirom na to da su svi prikladni luksuzni hoteli u to vrijeme već zauzeti, špekulira se o tome da bi američko izaslanstvo na čelu s Trumpom moglo odsjesti u berlinskom hotelu Adlon te da bi tijekom samita G20 7. i 8. srpnja moglo letjeti za Hamburg, koji je udaljen oko 250 km zračne linije od Berlina.

U prilog toj opciji govori činjenica da luksuzni hotel Adlon ima iskustva u ugošćavanju gostiju visokog sigurnosnog rizika te da se hotel nalazi tik uz veleposlanstvo SAD-a u Njemačkoj.

Hamburška policija je istodobno priopćila kako će svi visoki gosti summita odsjesti u "središtu Hamburga". Za razliku od ostalih sudionika samita G20, za koje hamburška policija ima podatke o mjestu odsjedanja tijekom boravka u Hamburgu, o američkom izaslanstvu policija ne posjeduje "nikakve informacije".

Tijekom susreta na vrhu u Hamburgu većina luksuznih hotela je već rasprodana, a u međuvremenu i hoteli s dvije zvjezdice na širem gradskom području traže 350 eura za noćenje bez doručka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u