Obavijesti

News

Komentari 35

Tužiteljstvo od suda zatražilo istražni zatvor za Vjeku Sliška

Tužiteljstvo od suda  zatražilo istražni zatvor za Vjeku Sliška
2

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odlučit će hoće li napadača na Hrvoja Petrača poslati u Remetinec kako ga ne bi ponovno napao i(li) pokušao utjecati na svjedoke

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, nakon provedene dokazne radnje  ispitivanja okrivljenika zbog kaznenog djela prijetnje  i kaznenog djela teške tjelesne ozljede sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnijelo prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja kaznenog djela, kažu u zagrebačkom tužiteljstvu. 

O njihovom prijedlogu odlučit će sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu. Pritvori li Vjeku Sliška, koji se u subotu sukobio s Hrvojem Petračem i teško ga ozlijedio, završit će u Remetincu na 30 dana. 

Sukob Vjeka Sliške (29) i kontroveznog poduzetnika Hrvoja Petrača banalne je prirode, govore nam sugovornici koji su u kontaktu s optuženim nećakom pokojnog Vjeka Sliška, ubijenog na Cvjetnom trgu 2001. godine. On negira optužbe te obrana odbija da je riječ o napadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

- Sve je pokriveno videonadzorom i sve se jasno može vidjeti. Na snimkama se vidi da ni jedan ni drugi nisu znali da će sresti. Riječ je o smiješnoj igri sudbine i spleta okolnosti. Vjeko Sliško išao je na rođendan u hotel Esplanade, dolazi do rotirajućih vrata hotela, a iza njega je Petrač koji u tom trenutku ne može ostaviti ključ portiru da mu on parkira automobil. Tada se obraća Vjeku Slišku, ali nije shvatio o kome se radi. Sliško je onda rekao: 'Nisam vas dobro shvatio što je problem oko parkiranja. Ja sam Vjeko Sliško...' - rekao nam je naš sugovornik te dodaje da ga je Petrač prvi udario. 

 Sliško je Petrača udario nakon što je primio udarac, a kad je Petrač pao na tlo, nastavio ga je udarati i to pred svejdocima. Da je samo koju minutu kasnije netko od protagonista došao na mjesto obračuna, ništa se, kaže nam naš sugovornik, ne bi dogodilo.

- Ne mogu ništa govoriti zbog obrane, ali mogu samo reći da nije bila riječ o napadu. Moj klijent je napadnut - kaže Milko Križanović, odvjetnik Vjeka Sliška koji je policiju upozorio na snimke videokamera. 

Policija je Sliška prijavila za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a Petrača istražuje zbog remećenja javnog reda i mira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava