Obavijesti

News

Komentari 30

TV zvijezda skočio s kruzera i to na mjestu potonuća Titanica

TV zvijezda skočio s kruzera i to na mjestu potonuća Titanica
1

Pretpostavlja se da je Daniel Küblböck (33) skočio u dio Atlanskog oceana između kanadske pokrajine Newfoundland i Labrador te Grenlanda. Tražili su ga bez prestanka oko 30 sati

VIDEO

Daniel Küblböck (33), bivša zvijezda showa 'Njemačka traži zvijezdu' nestao je s kruzera AidaLuna. Brod je putovao od Hamburga u New York. Postoje dokazi da je Daniel u nedjelju oko 5 sati skočio s pete palube. 

Dance show "Let

- To je naša sumnja. Pretražili smo mu kabinu i ustanovili da je nestao. Na brodu je bio privatno - rekao je Hansjörg Kunze, glasnogovornik Aide.

Prema pisanju Bilda, Küblböck je viđen na brodu kako nosi žensku odjeću te su se putnici požalili da je radio buku i divljao. Skočio je s broda u blizini mjesta na kojem je potonuo Titanic. Budući da se prema zadnjim objavljenim fotografijama često šminkao, odijevao kao žena i nosio uzdignutu kosu, sumnja se da je možda glumio Kate Winslet iz istoimenog filma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#transexuelle #transformation #shopping

A post shared by rosa_luxemburg (@rosa_luxem) on

Pretpostavlja se da je skočio u dio Atlantskog oceana između kanadske pokrajine Newfoundland i Labrador te Grenlanda. Temperatura mora je tamo oko deset stupnjeva. Tražila ga i obalna straža helikopterima i zrakoplovima. I Aidaluna na kojoj je oko 2200 putnika i 600 članova posade se vratila na mjesto gdje je pjevač nestao i tražila ga je. U utorak je objavljeno da je potraga prekinuta.

Let

Postavlja se pitanje zašto je Daniel skočio s broda. Njegovi prijatelji kažu da se zadnje vrijeme teško nosio s emocijama. Navodno su ga mobingirali u školi glume. 

Kaiser-Küblböck je rođen u Bavarskoj, a postao je poznat 2002./2003. kada je u spomenutom showu zauzeo treće mjesto. 2014. godine se natjecao na Eurosongu u Kopenhagenu, a naredne godine je nastupao u showu "Let's Dance".

U međuvremenu je studirao glumu i živio u Berlinu i na Palma de Mallorci. O njemu se pisalo i kada je 2004. doživio prometnu nesreću. Tada se teško ozlijedio. Budući da nije imao vozačku dozvolu osuđen je na kaznu od 25.000 eura i osam sati društveno korisnog rada.

Nakon toga je nastupao u filmu koji je snimljen o njemu. Bio je i u Big Brotheru, nastupao je na televiziji, imao je turneje. Mediji su izvještavali i da ga je 2011. posvojila milijunašica i otada se zvao Daniel Kaiser-Küblböck te da mu je 2013. godine umro stariji brat s kojim godinama nije bio u kontaktu.

Britanka skočila s kruzera u Jadransko more

Britanka Kay Longstaff (46) je u kolovozu skočila s kruzera 'Norwegian Star'. Punih deset sati provela je u Jadranskom moru prije nego su je 19. kolovoza ujutro pronašli pripadnici ophodnog broda Obalne straže RH 'Cavtat'.  Nakon toga postavilo se pitanje zašto je Britanka to napravila.

Njen otac je britanskim medijima rekao da je Longstaff prolazila kroz 'vrlo teško razdoblje' pa je moguće da je njen skok zapravo bio vapaj upomoć. No isto tako, istragom je zaključeno da su Longstaff i njen partner cijeli dan pili te da je njegovom odlasku u kabinu prethodila njihova svađa. Emocionalno stresna situacija u kombinaciji s alkoholom također je mogla Britanku 'gurnuti preko ruba'. 


Longstaff je u međuvremenu ostala pri svojoj priči 'da je pala unatraške', a istražitelji ne isključuju ni opciju da se Britanka, usred alkoholiziranosti i šoka, jednostavno ne sjeća da je skočila sama. 

Britanka koja je pala s kruzera zapravo je vrlo odlučno skočila
Britanka koja je pala s kruzera zapravo je vrlo odlučno skočila


Desetak sati na pučini je preživjela plutajući i pjevajući, a rekla je da joj je pritom pomogla i dobra tjelesna forma koju održava yogom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a