Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U autu smo, njemu je pozlilo! A gdje smo? E, to ne znam...'

Ljubavnici iz Podravine odvezli su se automobilom na intimno druženje u prirodu. No muškarcu je pozlilo. Žena je nazvala Hitnu, ali nije znala objasniti gdje se nalaze. Muškarac je do dolaska Hitne preminuo

Foto: Željko Rukavina/24sata
79 komentara

Muškarac (49) i žena (59) odvezli su se na osamu kako bi se zabavili, no njihovo intimno druženje završilo je tragično, ekskluzivno je objavio Podravski.hr.

 – Pomozite, muškarcu s kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svijesti – primio je poziv u subotu oko 22 sata djelatnik koprivničke hitne pomoći. On je odmah alarmirao dežurnog liječnika no na intervenciju nisu mogli odmah krenuti, jer vidno uznemirena žena koja je nazvala nije znala objasniti gdje se točno nalaze. Rekla je da nema pojma gdje su.

– Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode – rekla je uspaničena žena. Njeno objašnjenje, naravno, nije bilo od prevelike pomoći, a minute koje su prolazile dok je Hitna pomoć tražila ljubavnike bile su presudne.

Policija pomogla u potrazi

Potragu im je dodatno otežavala i noć. Hitna je najprije pojurila prema predjelu Stara Šoderica pretpostavljajući da su tamo.No tamo nije bilo nikoga. U pomoć je uskoro uskočila i koprivnička policija koja je na kraju uspjela locirati automobil na predjelu Autoput nedaleko od rijeke Drave. 

No, prošlo je, nažalost, već pola sata i po dolasku Hitne mogli su samo utvrditi kako je muškarac preminuo. Inače, bolovao od dijabetesa i u trenu dok je bio sa ženskom naglo mu je pozlilo.

Žena je bila u vidnom šoku pa je i njoj na mjestu događaja pružena pomoć.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message