News

Komentari 11

U brak je vozi traktorska limuzina s vinskim bačvama

U brak je vozi traktorska limuzina s vinskim bačvama

A što bolje predočava selo od traktora i vinskih bačvi, pa je onda red i da u takvoj limuzini odem na djevojačku zabavu - našalila se Marta, koja će se 6. listopada udati za svojeg odabranika Danisa Halića (29)

Djevojačka zabava u subotu za mladenku Martu Balent (31) iz međimurskog Podbresta ostat će dugo u prekrasnom sjećanju.

Prijateljice i kolegice su joj, naime, priuštile nesvakidašnji prijevoz od kuće do zabave.

- Poznanik Stjepan Belić, u dogovoru s mojom sestrom i prijateljicama iz djetinjstva te kolegicama, ustupio nam je svoj traktor. Na njega je postavio vinske bačve koje su predstavljale kočiju pa smo se vozile kao princeze. Za mene je to bilo golemo i ugodno iznenađenje. Mi smo jednostavni ljudi sa sela, pa je i tema ove zabave bila tzv. seljačka elegancija. A što bolje predočava selo od traktora i vinskih bačvi, pa je onda red i da u takvoj limuzini odem na djevojačku zabavu - našalila se Marta, koja će se 6. listopada udati za svojeg odabranika Danisa Halića (29).

Marta je krojačica i kaže da je sve spremno za svadbu. S prijateljicama je uživala na djevojačkoj zabavi u Hodošanu gdje su unajmile kuću za zabavu, a prije toga su se vozile na Stjepanovu traktoru i fotografirale na njemu kako nikad ne bi izblijedilo sjećanje na unikatno prijevozno sredstvo. Veselje se protegnulo i na sljedeći dan, pa su tako slavile u subotu i u nedjelju.

Najčitaniji članci