News

Komentari 0

U Dubrovačko-neretvanskoj 82 novozaraženih, preminuo jedan

U Dubrovačko-neretvanskoj 82 novozaraženih, preminuo jedan

Umro je 68-godišnji muškarac iz Dubrovnika, pozitivan na koronavirus. U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 61 ljudi pozitivnih na koronavirus, među kojima je devet pacijenata na intenzivnoj skrbi i na respiratoru

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u protekla 24 sata zabilježena su 82 nova slučaja zaraze koronavirusom, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u nedjelju županijski stožer civilne zaštite.

U posljednja 24 sata obrađena su 422 uzorka. Među novozaraženima 34 je iz Dubrovnika, 15 iz Konavala, osam iz Župe dubrovačke, po pet iz Korčule i Vele Luke, po četiri iz Dubrovačkog Primorja, Orebića i Stona, dvije iz Lumbarde i jedna iz Smokvice.

Umro je 68-godišnji muškarac iz Dubrovnika, pozitivan na koronavirus.

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirana je 61 osoba pozitivna na koronavirus, među kojima je devet pacijenata na intenzivnoj skrbi i na respiratoru.

U protekla 24 sata oporavilo se 110 osoba.

U samoizolaciji je 1.247 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što je ukupno 978 od početka pandemije.

Županijski stožer civilne zaštite apelira na građane da se drže svih uputa i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite za sprječavanje širenja koronavirusa.

Najčitaniji članci