News

Komentari 6

U dvije prometne nesreće u Istri, ozlijeđeno je 14 ljudi

U dvije prometne nesreće u Istri, ozlijeđeno je 14 ljudi

U dvije prometne nesreći na cesti Pula Bale u subotu oko 9 sati ozlijeđeno je najmanje 14 ljudi. Desetak metara dalje sudarili su se Rover i kombi

Liječničku pomoć zatražilo je 14 ljudi. Troje ih je teško ozlijeđeno, ostali lakše u prometnoj nesreći kraj Bala pokraj Pule. Prema policijskim informacijama, nesreću je skrivio J. K. (57) iz Pazina, vozač kamiona s prikolicom. Policija nije objavila koliko je brzo vozio, no procijenili su da brzinu nije prilagodio uvjetima na mokroj i skliskoj cesti. Sletio je, zanijelo ga je i vratilo na kolnik. Naišao je autobus, koji je “zakvačila” prikolica. U autobusu Croatiabusa, osim domaćih ljudi, bilo je turista iz Kine, Nizozemske i Velike Britanije. Ozlijeđeno je 13 putnika, a pomoć liječnika zatražio je i vozač busa I. K. (44) iz Zagreba. Vozač kamiona nije se žalio na ozljede.
U nesreći je prednja strana autobusa potpuno uništena. Kamion s prikolicom nakon udara u autubus ponovno je sletio s ceste i u proklizavanju iščupao nekoliko stabala maslina.
Desetak metara dalje vozač Land Rovera naišao je na kolonu automobila koji su stajali zbog očevida. Počeo je kočiti, odletio je na suprotnu stranu ceste i sudario se s kombijem, u kojem je ozlijedio vozača.

Najčitaniji članci