Obavijesti

News

Komentari 67

U Istri ulaznica stoji čak 540 kuna, u Tuhelju i ručak za 370

U Istri ulaznica stoji čak 540 kuna, u Tuhelju i ručak za 370
2

VIŠE SADRŽAJA, VIŠA CIJENA Roditelji s dvoje djece do 15 godina mogu se u Bizovačkim toplicama kupati za 130 kuna, ali u to nije uračunata hrana

VIDEO

Ulaz na bazene za manju djecu je besplatan. U Bizovačkim toplicama ne plaćaju mališani do tri godine, u Daruvarskim toplicama i Aquaparku Adamovec do četiri, a u Termama Jezerčica djeca do pet godina.

U Termama sveti Martin, krapinskim Aquae vivae i Tuheljskim toplicama ne plaća se za mlađe od šest godina. U Aquaparku Istralandia kraj Buzeta mjerilo nisu godine nego visina i djeca niža od 100 centimetara ulaze besplatno, a onima visokima do 140 centimetara ulaznica je jeftinija nego odraslima. U Daruvarskim toplicama dječja ulaznica je za one do 10 godina, a kod ostalih je to čak do 15. godine.

U Termama sveti Martin jeftiniju ulaznicu mogu kupiti i studenti uz dokaz statusa te umirovljenici i invalidi. Za te međimurske toplice u tablici su cijene samo za vanjski bazen, a nešto je skuplja žele li se koristiti i unutarnji. Vikendom je za odrasle ulaznica 90 kuna, a 63 kune za djecu. Obiteljskih nema.

U tablici smo naveli cijene obiteljskih ulaznica za dvoje odraslih i dvoje djece. U Tuheljskim toplicama imaju obiteljski paket s ručkom koji vikendom i praznikom za dvoje odraslih i dvoje djece stoji 370 kuna.

Mala djeca koja nose pelene moraju ih imati i u svim bazenima. Ne ponesu li ih, jednokratnu pelenu za kupanje mogu u Krapinskim toplicama kupiti za pet kuna, u Svetom Martinu za sedam, a u Jezerčici za 10 kuna. Ostali ih ne prodaju. U prodavaonici u Aquaparku Istralandia 145 kuna stoji vodootporna pelena koja se može prati i koristiti više puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.