News

Komentari 2

U jednoj noći provalili u 5 auta, ukrali parfem, novac, ruksak...

U jednoj noći provalili u 5 auta, ukrali parfem, novac, ruksak...

Policija je oko 2.30 sati dobila dojavu o krađama te su brzo izašli na teren. Uhitili su 43-godišnjaka koji je uz uporabu sredstava prisile priveden. Drugi pljačkaš je pobjegao

Policajci PU zagrebačke su dovršili istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pet teških krađa.  
Naime, sumnja se da su 43-godišnjak i zasad nepoznati muškarac u noći s 8. na 9. prosinca na području Sesveta u samo dvije ulice i to u Plehanskoj i Ulici Ignaca Puđaka, provalili u ukupno pet automobila zagrebačkih registarskih oznaka marke Mercedes, Ford, Citroen, Dacia i Volkswagen.
 
- Osumnjičeni su prilazili parkiranim i zaključanim automobilima u blizini obiteljskih kuća i iste nasilno otvarali razbijajući stakla ili obijajući vrata da bi potom iz unutrašnjosti otuđili parfem, ruksak, novčanik, POS uređaj te kovani i papirnati novac čime su ukupno oštetili vlasnike za više od 4.400 kuna - kaže policija.
 
Policija je oko 2.30 sati dobila dojavu o krađama te su brzo izašli na teren. Uhitili su 43-godišnjaka koji je uz uporabu sredstava prisile priveden. Drugi pljačkaš je pobjegao. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku. 

Najčitaniji članci