Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
124 komentara

Clinton je poručila: Dobro smo! Hvala svima u Tajnoj službi...

Jedna naprava nađena je u srijedu ujutro dok je zaštitar pregledavao poštu Hillary Clinton, a druga u uredu bivšeg predsjednika Baracka Obame. Jedan je pronađen i u zgradi CNN-a

Foto: PIXSELL/REUTERS
124 komentara

U kući Hillary i Billa Clintona u predgrađu New Yorka pronađena je bomba, a ista naprava stigla je i na adresu Baracka Obame. Policija kaže da je slična naprava pronađena i u kući milijardera George Sorosa u ponedjeljak.

POGLEDAJTE VIDEO:

DPA/PIXSELL NAPAD NA MAGNATA Stavili ju u poštanski sandučić: Bomba ispred Soroseve kuće

Jedna naprava nađena je u srijedu ujutro dok je zaštitar pregledavao poštu Hillary Clinton, a druga u uredu bivšeg predsjednika Obame, javlja New York Times.

Motivi napada još nisu jasni.

Evakuirani prostori CNN-a 

Novinar CNN-a objavio je na Twitteru da se evakuiraju njihovi prostori, prenio je Reuters.

Britanska agencija navela je, pozivajući se na CNN, da je u tijeku evakuacija nebodera Time Warner.

Prostori CNN-a nalaze se u tom njujorškom neboderu.

CNBC javlja i kako su službenici presreli sumnjiv paket koji je trebao stići u Bijelu Kuću. 

Osim njih, evakuiran je i ured demokratkinje s Floride, Debbie Wasserman Schultz. Ured su evakuirali nakon što su zaprimili sumnjivi paket u srijedu ujutro. Iz policije kažu da su pirotehničari osigurali područje i pregledavaju paket, prenosi CNN.

Clinton poručila: Dobro smo! 

Hillary Clinton obratila se javnosti i poručila: 

- Dobro smo. Hvala muškarcima i žena iz Tajne službe koji su presreli paket s bombom puno prije nego što je stigao na našu adresu - kazal je Clinton. 

U CNN-u pronašli eksplozivnu napravu i bijeli prah 

Načelnik njujorške policije James P. O'Neill kazao je na konferenciji za novinare da su u zgradi CNN-a pronašli su eksplozivnu napravu i bijeli prah u omotnici. 

- Vidjeli smo to i prije, a vidjeli smo i gore. Ovo nas neće zastrašiti i dovest ćemo počinitelje pred pravdu - kazao je O'Neill. 

U međuvremenu je naprava pronađena i blizu ureda senatorice Kamale Harris u Kaliforniji. Njezin ured je evakuiran. Njezina glasnogovornica Lily Adams rekla je da paket nije bio adresiran na njihov ured. 

- Naš ured evakuiran je zbog sumnjivog paketa blizu ureda. Zahvalni smo policiji San Diega jer su brzo riješili problem - napisala je na Twitteru. 

 

>>> Uskoro više...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message