News

Komentari 0

U Međimurskoj županiji 84 novozaražena koronavirusom

U Međimurskoj županiji 84 novozaražena koronavirusom

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata obrađeno je 113 uzoraka, od čega su evidentirana 43 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2, što je 38 posto pozitivnih od broja testiranih

U Međimurskoj županiji zabilježena su 84 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata nije bilo umrlih covid pozitivnih osoba, priopćio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata obrađeno je 113 uzoraka, od čega su evidentirana 43 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2, što je 38 posto pozitivnih od broja testiranih.

Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 20 pozitivnih pacijenata, a iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod 21 osobe s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji.

Oporavilo se 96 osoba i danas je u Međimurskoj županiji ukupno 342-oje oboljelih od covid infekcije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 23 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Najčitaniji članci