Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

U moru kraj Murtera našli tijelo nestale Slovakinje?

Neslužbeno se doznaje da je radnik našao tijelo ženske osobe kraj Murtera. U blizini je prije dva i pol mjeseca nestala Slovakinja Viera Malovikova

Hrvoje Jelavić
Foto: Hrvoje Jelavić
6 komentara

More je u subotu na obalu otočića Veliki Vinik kraj Murtera izbacilo mrtvo raspadajuće tijelo. Našao ga je mladić koji je uređivao maslinik, a u nedjelju ujutro su nakon očevida oko 11 sati tijelo prebacili na kopno. Vozilom pogrebnog poduzeća je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, gdje će liječnici uz identitet pokušati utvrditi i vrijeme i uzrok smrti.
 - Za sada službeno možemo potvrditi tek da je na otoku Veliki Vinik pronađeno tijelo za koje se zbog raspadajućeg stanja nije moglo utvrditi radi li se o muškoj ili ženskoj osobi. Po svemu sudeći, za identifikaciju će trebati napraviti DNA analizu - rekla  je Marica Kosor, glasnogovrnica Policijske uprave šibensko-kninske. Prema prvim neslužbenim informacijama, tijelo je na obalu izbacilo snažno jugo prije dvadesetak dana. Također, od očevidaca se moglo doznati i da se na tijelu razaznaju traperice i grudnjak, te prsten na ruci. Odjeća, a i činjenica da na širem području nema nestalih žena, upućuje da su možda pronašli Slovakinju Vieru Malovikovu (49). Ona je 31. listopada nestala iz kafića Kezo u Murteru gdje je bila na večeri sa suprugom Lubomirom. Slovakinja je u Murteru trebala provesti vikend i obići brod koji su držali u Marini 'Hramina' u Murteru. Suprug ju je posljednji put vidio oko 22 sata. Ustao je sa stola kako bi platio račun, a Viera je izašla i nestala u mraku. Od tada se za njom traga, a u potragu su, uz temeljnu policiju šibensko-kninske i susjednih policijskih uprava, bili uključeni Interpol, pomorska policija, ronioci, helikopteri, GSS, lovci i lokalno stanovništvo. Šibensko-kninska policija od tada svakodnevno moli javnost da dojave bilo kakve pojedinosti koje bi mogle pomoći u potrazi za ženom. Policija za sada ne može ni potvrditi ni demantirati da su pronašli nestalu Slovakinju.

Možda vas zanima i ovo:
Message