News

Komentari 0

U Sesvetama Yayina izložba, koncert Meštrovića i Šercara

U Sesvetama Yayina izložba, koncert Meštrovića i Šercara

Za danas je Narodno sveučilište 'Sesvete' u sklopu Noći muzeja pripremilo čitav niz događanja, od izložbe do koncerta, a ulaz na sve bit će besplatan...

Za jubilarnu, 15. Noć muzeja, koja će se održati danas, 31. siječnja 2020., Narodno sveučilište "Sesvete" pripremilo je  zanimljivu izložbu akademske slikarice (i u slobodno vrijeme pjevačice grupe Jinx) Jadranke Ivaniš Yaye. Izložba najnovijih radova autorice proteže se od galerije dvorane NS Sesvete do Galerije Oblok.

U galeriji dvorane moći ćete pogledati i nakit kojeg autorica izrađuje recikliranim materijalima i različitim likovnim tehnikama, a od 18 do 22 sata Yaya će održati radionice originalnog umjetničkog nakita za sve zainteresirane.

Iste večeri moći ćete uživati u nezaboravnom koncertu dvojice vrhunskih glazbenika, pijanista Mateja Meštrovića i udaraljkaša Borne Šercara, koji će se održati u 19,30 sati u dvorani Narodnog sveučilišta "Sesvete". Šercar će svirati na auto felgama, bačvama, bocama… dok će ga Meštrović pratiti na klaviru, igrati se klavirskim batićima, recitirati i na različite druge načine muzicirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Najčitaniji članci