News

Komentari 45

U Solinu nestao sin bivšeg dožupana - jeste li ga vidjeli?

U Solinu nestao sin bivšeg dožupana - jeste li ga vidjeli?

Mobitel mu je isključen i nitko od subote navečer nije ga uspio kontaktirati. U slučaju da imate neku informaciju, javite u najbližu policijsku postaju ili na broj 192

Mirko Barun u subotu 3. travnja udaljio se iz svog doma u kojem živi u Solinu sa suprugom i petogodišnjom kćeri i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crnu majicu, crne hlače od trenirke i tenisice. Mobitel mu je isključen i nitko od subote navečer s njim nije uspio kontaktirati.

Mirko je inače sin nekadašnjeg splitsko-dalmatinskog dožupana Tadije Baruna.

Ima crnu ravnu kosu, velike svjetloplave oči, ravan srednji nos, ovalno lice i jače je tjelesne građe, a njegov nestanak je evidentiran i na stranici Nestali.hr.

- Mirko je 2009 imao tešku prometnu nesreću koja ga je promijenila i uništila i psihički i fizički. I prije je znao odlaziti od kuće,ali nikada ovoliko dugo. Prvi put u osam godina nemam ideju ni gdje bi bio ni gdje se nalazi - rekla je njegova supruga Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

U slučaju da posjedujete bilo kakvu informaciju o nestalom, možete se javiti u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem mail adrese nestali@nestali.hr

Najčitaniji članci