Obavijesti

News

Komentari 215

Tragedija u Lici: Mama i beba poginule u prometnoj nesreći

Tragedija u Lici: Mama i beba poginule u prometnoj nesreći
5

Otac je navodno zbog loših uvjeta na cesti izgubio kontrolu nad vozilom i počeo se okretati na cesti. U njih se onda zabio drugi auto. Otac je prebačen u bolnicu

VIDEO

Tromjesečna beba i njezina majka poginule su u sudaru dva automobila oko 15.50 sati na DC-1 u mjestu Pećane u općini Udbina. Otac je u teškom stanju prebačen u Opću bolnicu u Gospiću, javlja Likaplus.hr. 

Obitelj je bila u automobilu Renault Clio, a otac je navodno zbog loših uvjeta na cesti izgubio kontrolu nad autom i  počeo se okretati na cesti, a u njega je onda udario auto krapinskih registracija. Obitelj je navodno putovala iz Mostara u Slavonski Brod, a u tijeku je policijski očevid nakon kojeg će se znati više informacija.

Na teren su izašli vatrogasci i Hitna pomoć. 

Autoceste zatvorene od jutra

Novi snježni val izazvao je kolaps u prometu diljem zemlje. Najteže je u Lici i Gorskom kotaru te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj gdje snijeg neprestano pada. 

Kako je izvijestio HAK, za sav promet zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (od 07:40), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (od 01:35), Jadranska magistrala ( D8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene, D54 Maslenica-Zaton Obrovački, D218 Bruvno-Dobroselo-Mazin.

Samo za osobna vozila otvorene su Jadranska magistrala (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog, D25 Gospić- Karlobag, D27 Gračac- Zaton Obrovački i Paški most.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). 

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na većini cesta u unutrašnjosti te na autocestama A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice, A7 od Rijeke prema graničnom prijelazu Rupa, trenutno nema slobodnog prometnog pravca iz Zagreba prema Rijeci i Dalmaciji te obrnuto.

Iz HAK-a vozače upozoravaju da na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje.

U prekidu su trajektne linija Lopar-Valbiska, Brestova- Porozina, katamarani iz Splita za Brač, Hvar, Korčulu, Lastovo i Vis, te Rijeka-Rab-Novalja.

'Učinit ćemo sve da do jutra građani mogu na odredišta'

Za RTL Danas Alen Gospočić, prvi čovjek Zagrebačkih cesta, rekao je kako će učiniti sve da utorka ujutro svi sugrađani mogu doći do svojih odredišta. 

Inače, do 16 sati dogodilo se više od 60 nesreća.

Poboljšanje vremena tek u četvrtak

U unutrašnjosti će snijeg nastaviti padati i tijekom utorka, a u većini zemlje će biti pretežno oblačno. Očekuje se kako bi tijekom dana moglo pasti i do 10 cm novog snijega. Poboljšanje vremena se očekuje u četvrtak. Na Jadranu će padati kiša, a ponegdje su mogući i pljuskovi s grmljavinom. Na sjevernom i srednjem Jadranu će puhati jaka bura koja može donijeti i snijeg. Temperature zraka kretat će se od -6 do -1, na Jadranu između 5 i 11 Celzijevih stupnjeva 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.