News

Komentari 0

U Varaždinskoj 171 novozaraženi

U Varaždinskoj 171 novozaraženi

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije i ovoga je tjedna organizirao cijepljenje u podrumu Kirurgije Opće bolnice Varaždin, gdje se građani mogu cijepiti danas do 13 sati te sutra od 13 do 18 sati

U Varaždinskoj županiji potvrđen je 171 novi slučaj zaraze koronavirusom, a jedna je osoba umrla, priopćio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 205 osoba, od kojih je njih 20 na respiratoru.

U protekla 24 sata oporavilo se 255 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 1534.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije i ovoga je tjedna organizirao cijepljenje u podrumu Kirurgije Opće bolnice Varaždin, gdje se građani mogu cijepiti danas do 13 sati te sutra od 13 do 18 sati.

Uz Zavod, cijepljenje će ovaj tjedan organizirati još dvije zdravstvene ustanove.

Opća bolnica Varaždin cijepljenje prvom, drugom i trećom dozom Pfizera organizirat će u svojim prostorima u dvorani 1 u podrumu Kirurgije u petak, 19. studenoga od 8 do 13 sati.

Dom zdravlja Varaždinske županije cijepljenje prvom, drugom i trećom dozom Pfizera, Moderne i cjepiva Johnson & Johnson organizirat će u subotu, 20. studenoga na tri lokacije i to u domovima zdravlja u Ivancu, Ludbregu i Novom Marofu, gdje će se građani moći cijepiti od 8 do 14 sati.

Najčitaniji članci