News

Komentari 0

U Zadarskoj županiji 123 novozaraženih koronavirusom

U Zadarskoj županiji 123 novozaraženih koronavirusom

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 46 oboljelih, od kojih je devetero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 25 pacijenta

U posljednja 24 sata u Zadarskoj je županiji testirano 416 uzoraka, a koronavirus je potvrđen kod 123 osobe, izvijestio je u nedjelju Županijski stožer Civilne zaštite.

Među novooboljelima 73 su osobe iz Zadra, šestero iz Sv. Filipa i Jakova, petero iz Nina, po četvero iz Benkovca i Biograda, po tri osobe evidentirane su u Kolanu, Pakoštanima i Poličniku, po dvije u Jasenicama, Pagu, Preku, Sukošanu, Viru, Vrsima i Zemuniku Donjem te po jedna u Galovcu, Gračacu, Novigradu, Obrovcu, Pašmanu, Posedarju, Privlaci i Ražancu.

Pod aktivnim su nadzorom 1704 stanovnika, od bolesti su se oporavile 163 osobe, a ukupno je aktivno 857 slučajeva covida-19.

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 46 oboljelih, od kojih je devetero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 25 pacijenta.

Policija nije evidentirala nijedno kršenje mjere samoizolacije.

Najčitaniji članci