Obavijesti

News

Komentari 17

U zadnjih 7 dana nestalo je 11 ljudi, devetero ih je maloljetno

U zadnjih 7 dana nestalo je 11 ljudi, devetero ih je maloljetno
1

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju...

VIDEO

Severina Bogdan (12)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.10.2015. 

Severina Bogdan (12) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči. 

Severina se u četvrtak, 1. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičastu majicu i traperice. 

Vedrana Bogdan (16)

Mjesto i datum nestanka: Đurđevac, 1.10.2015. 

Vedrana Bogdan (16) je visoka 158 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. 

Vedrana se u četvrtak, 1. listopada udaljila s adrese u Đurđevcu, Petra Zrinskog 8 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, traperice i sive tenisice. 

nestali.hr

Ivana Defilipis (15)

Mjesto i datum nestanka: Kaštel Lukšić, 1.10.2015. 

Ivana Defilipis (15) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe te nosi naočale. 

Ivana se u četvrtak, 1. listopada udaljila s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

nestali.hr

Samuela Gušani (15)

Mjesto i datum nestanka: Pula, 29.9.2015. 

Samuela Gušani (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. 

Samuela se u utorak, 29. rujna udaljila s adrese u Puli, Trinajstićeva 5 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s bijelim crtama sa strane, donji dio crne trenirke i crne tenisice. 

Aleksandra Ignjac (14)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 29.9.2015. 

Aleksandra Ignjac (14) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. 

Aleksandra se u utorak, 29. rujna udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Marko Jakubin (26)

Mjesto i datum nestanka: Varaždin, 29.9.2015. 

Marko Jakubin (26) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. 

Marko se u utorak, 29. rujna udaljio s adrese u Varaždinu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

nestali.hr

Amela Kebić (17)

Mjesto i datum nestanka: Slavonski Brod, 26.9.2015. 

Amela Kebić (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. Amela na licu ima piercinge. 

Amela se u subotu, 26. rujna udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crni kratki kaput. 

nestali.hr

Daniel Mučić (15)

Mjesto i datum nestanka: Pula, 29.9.2015. 

Daniel Mučić (15) je visok 170 centimetara, ima tamnoplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevom uhu ima naušnicu. 

Daniel se u utorak, 29. rujna udaljio s adrese u Puli, Boškovićev spon 6 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plave traperice i gornji dio sive trenirke. 

nestali.hr

Sadije Ramadani (32)

Mjesto i datum nestanka: Ivanić Grad, 26.9.2015. 

Sadije Ramadani (32) se u subotu, 26. rujna s djetetom udaljila s adrese u Ivanić Gradu, Graberje Ivanečko, Zagrebačka ulica 14 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

nestali.hr

Aldin Rizvani (2)

Mjesto i datum nestanka: Ivanić Grad, 26.9.2015. 

Aldin Rizvani (2) se u subotu  26. rujna s majkom udaljio s adrese u Ivanić Gradu, Graberje Ivanečko, Zagrebačka ulica 14 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

nestali.hr

Martina Zorkić (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 28.9.2015. 

Martina Zorkić (16) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. 

Martina se u ponedjeljak, 28. rujna udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetle traperice i bijelo-plavu jaknu. 

nestali.hr

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. 

Od 17 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Monikom Brdarić, Lorenom Ferro, Sabatinom Gagulićem, Šerifom Hrustićem, Petrom Jedvajem, Sanelom Kamerićem, Enom Kapić-Hidić, Vickom Lazarijem, Viktorom Oršolićem, Višnjom Oršuš, Nikolom Škrinjarom i Brankom Vuga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.
Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica