Obavijesti

News

Komentari 14

U zadnjih tjedan dana nestalo je devet ljudi, jeste li ih vidjeli?

U zadnjih tjedan dana nestalo je devet ljudi, jeste li ih vidjeli?
6

Ako ste vidjeli nekog od nestalih ljudi, posjetite njihov profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju

VIDEO

Od deset nestalih ljudi u zadnjih tjedan dana pronađeno je njih šest. Policija još uvijek traga za Josipom Bumbarom, Danijelom Jurković, Gabrielom Novakom i Mandom Vuić. 

U zadnjih tjedan dana nestalo je devet ljudi. 

Stipe Bakmaz (15) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentino Čont (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe.  Valentino se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, gornji dio trenirke i tenisice. 

Elio Frković (16) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ante Hajder (20) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Edin Havić (28) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici, s unutarnje strane, ima tetovažu imena na arapskom jeziku. Na desnoj nozi, u predjelu lista, ima tetovažu znaka playboy dok na gornjem dijelu leđa ima istetoviranu glavu pitbulaEdin je u subotu, 9. studenoga, u blizini mjesta Gat, prilikom ulaska u drveni čamac, pao u rijeku Dravu. U trenutku nestanka na sebi je imao kratku majicu crveno-sive boje, plave traperice i bijele tenisice. 

Valentina Jurković (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Valentina se u srijedu, 13. studenoga, udaljila s adrese u Glini, Vinogradska 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u rozu vestu, šarene tajice, visoke plave tenisice.

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u subotu, 9. studenoga, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice. 

Đani Udorović (14) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Đani se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Zadru u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, crnu jaknu i tenisice. 

Dragan Zlatić (43) je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe. Dragan se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Sesvetama, Markovo Polje u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, smeđe traperice i bijele tenisice. 

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagrepčanka čekala tramvaj i vidjela ovo, nazvali smo ZET. Rekli su nam samo: 'Mijauuu'
LASAGNOMANIJA

Zagrepčanka čekala tramvaj i vidjela ovo, nazvali smo ZET. Rekli su nam samo: 'Mijauuu'

ZET uz natpis 'Rim Tim Tagi Dim' na svim pokazivačima vremena dolaska tramvaja u Zagrebu podržao Baby Lasagnu: 'Komentar ZET-a na to je: 'Mjau'

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...
KRONIKE POVJESNIČARA

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...

Tijekom 1984. raspisan je novi, ujedno i posljednji natječaj za jugoslavensku himnu
Kuće, stanovi, lova: Što imaju čelnici DP-a i kako je izbačeni profesor stekao milijune eura
IMOVINSKI POKRET

Kuće, stanovi, lova: Što imaju čelnici DP-a i kako je izbačeni profesor stekao milijune eura

Plus+ NOVI EXPRESS Analiza imovinskih kartica i javno dostupnih podatka o poslovnim aktivnostima važnijih pripadnika Domovinskog pokreta, novih partnera u vladi HDZ-a