Obavijesti

News

Komentari 1

U zatvoru jer je porezala muža, a sestri prijetila da će ju ubiti

U zatvoru jer je porezala muža, a sestri prijetila da će ju ubiti

Sumnja se da je 43-godišnjakinja 5. kolovoza, u obiteljskoj kući kraj Koprivnice, kuhinjskim nožem zamahnula prema svom izvanbračnom suprugu s ciljem da ga teško ozlijedi. Prijetila je i svojoj sestri ubojstvom

Općinsko državno odvjetništvo iz Koprivnice pokrenulo je istragu, jer se sumnja da je 43-godišnjakinja 5. kolovoza, u obiteljskoj kući kraj Koprivnice, kuhinjskim nožem zamahnula prema svom izvanbračnom suprugu s ciljem da ga teško ozlijedi, ali je on spriječio ubod podizanjem lijeve ruke pa ga je samo porezala po prstu.

Sada je sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda odredila 43-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Osnovano se sumnja i da je 43-godišnjakinja u kolovozu 2019. godine, unatoč izrečenim mjerama opreza zabrane približavanja te uspostavljanja i održavanja veze sa svojom sestrom i izvanbračnim suprugom, u dva navrata prijetila sestri da će ju ubiti, a 21. kolovoza 2019. prilikom terenskog obilaska djelatnica centra za socijalnu skrb zaprijetila da će ubiti svojeg izvanbračnog supruga.

Nju se osnovano sumnjiči da je počinila kaznena djela pokušaja teške tjelesne ozljede tri kaznena djela prijetnje. Ukoliko joj se dokaže krivnja nju čeka bezuvjetna zatvorska kazna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...