Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubili mladića jer je htio mokriti na njihovu posjedu

Bračni par Mushes otvorio je rafalnu paljbu po automobilu koji se zaustavio kraj njihova imanja. U pucnjavi je ubijen dječak i ranjeno još troje

LCSO
Foto: LCSO
7 komentara

Donald Coffey Sr. vraćao se sa svoje dvoje djece i njihovim prijateljima s rijeke Trinity u Texasu. Na putu kući zaustavili su se uz imanje obitelji Mushes. Netko od putnika morao je obaviti nuždu. Iz tame se začuo ženski glas koji ih je upozorio da smjesta maknu auto s posjeda. Automobil obitelji Coffey zasuli su rafalnom paljbom. Mislili su kako ilegalno hodaju po njihovu posjedu. Donalda Coffeya Jr. (7) pogodili su u lice i on je odmah preminuo u automobilu. Gail i Sheila Mushes su ranili i dječakova oca i njegovu petogodišnju sestru, a u rafalnoj paljbi je ranjen i obiteljski prijatelj Patrick kojem su liječnici zbog težine ozljede ostavili metak u glavi. Krvi je bilo posvuda. Do automobila su se tada dovezle supruge ranjenih muškaraca.
- Na stražnjem sjedalu sjedila je moja kći. Vrištala je da ju je netko upucao i da ne želi umrijeti. Bila je cijela krvava. Ništa nisam vidjela u mraku - prisjeća se Becky Coffey čijeg su sina ubili Mushesi. Pobješnjeli bračni par privela je policija.

Možda vas zanima i ovo:
Message