Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ubio četvero ljudi: 'Trebao sam novac, ljubavnica mi je bolesna'

Osumnjičeni Davor je došao na imanje obitelji za koju je znao da ima novaca. Ubio ih je i opljačkao. Navodno je sve to napravio za ljubavnicu koja se naglo razboljela

Foto: Instagram
16 komentara

Davor P. (35)  uhićen je zbog sumnje da je ubio četvero ljudi 7. kolovoza kod Jabukovca. Nakon uhićenja se navodno pravdao da mu je trebao novac od žrtava kako bi svojoj ljubavnici platio liječenje, javlja Blic

Pucao je u Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku (76) i sestričnu Draganu Jozeljić (53). Osumnjičeni je došao na njihovo imanje kako bi od njih tražio novac. Kada je vidio da su tamo samo tri žene, zaprijetio im je pištoljem i tražio novac. One su se usprotivile i pokušale ga spriječiti. Ubio ih je. Kada je htio pobjeći s novcem, došao je i Raja Kazimirović te je upucao i njega. 

Nije pružao otpor tijekom uhićenja. Pokazao je policiji gdje je sakrio oružje i pomogao rekonstruirati zločin. 

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni je bio u vezi sa ženom koja se naglo razboljela, a on je htio platiti liječenje. No, njegova obitelj nije znala da ima ljubavnicu. 

- Davor je uvijek imao novaca, on je radio kod kuće. Kad ću ga vidjeti ću ga pitati je li to napravio ili nije, ako je, neka odsluži svoje - rekao je za Blic Davorov djed Radovan koji tvrdi da nije znao ništa o ljubavnici. 

Možda vas zanima i ovo:
Message