Obavijesti

News

Komentari 13

Ubio ju zbog novca: Bacio je na nju poskoka, a zatim i kobru

Ubio ju zbog novca: Bacio je na nju poskoka, a zatim i kobru
1

Kada je Uthru ugrizao poskok bila je dva mjeseca u bolnici. Nakon što se oporavila, njezin suprug pokušao ju je ponovno ubiti - na isti način. Na nju je, dok je spavala, bacio kobru. Idućeg jutra je bila mrtva

VIDEO

Sooraj (27) iz Indije optužen je da je ubio svoju suprugu Uthru, majku njihovoj jednogodišnjeg djeteta, tako da je na nju bacio kobru dok je spavala. 

Policijska istraga otkrila je kako je Sooraj i ranije pokušao ubiti suprugu na sličan način. U ožujku je kupio iznimno otrovnu vrstu poskoka koji je ugrizao njegovu suprugu. Zbog jakog otrova je Uthra bila u bolnici čak dva mjeseca i borila se za svoj život. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zmijurina kraj Ivanić Grada 

Pokretanje videa...

00:56

Kad joj se stanje poboljšalo, Uthra je otišla na oporavak u kuću svojih roditelja. Sooraj nije odustajao od svog plana da ju ubije. Kako nitko nije posumnjao da je on kriv za ugriz poskoka, spavao je u sobi sa suprugom i početkom srpnja odlučio još jednom pokušati ubiti suprugu. Kupio je kobru i bacio ju ja svoju suprugu dok je spavala. Idućeg je jutra preminula. 

Njezini roditelji posumnjali su na Sooraja nekoliko dana nakon što je Uthra umrla, kada je počeo zahtijevati da se riješe imovinsko-pravni odnosi. Htio je da se sva njezina imovina prebaci na njegovo ime. 

'Probudim se, dođem u kuhinju kad na hladnjaku leži zmija...'
'Probudim se, dođem u kuhinju kad na hladnjaku leži zmija...'

Kako javlja Daily Mail, Uthrini roditelji vrlo su imućni, no Sooraj, iako je radio u privatnoj banci, nije financijski dobro stajao. Miraz koji je dobio prije braka bio je izdašan - 100 zlatnih novčića, novi auto i 500.000 rupija (oko 140.000 kuna). Kako je policija navela, bojao se da bi razvodom morao sve to vratiti pa ju je ubio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...