Obavijesti

News

Komentari 5

Ubo ga nožem, prijetio s dva pištolja pa ga lovio po Petrinji

Ubo ga nožem, prijetio s dva pištolja pa ga  lovio po Petrinji
1

Nakon svađe u kafiću, muškarac je otišao u auto po nož i ubo mladića koji ga je svladao. Napadač se kasnije vratio sa dva pištolja, ali kako nije mladića našao u kafiću, krenuo ga je tražiti autom po Petrinji

VIDEO

Petrinjska policija prijavila je za pokušaj ubojstva 56-godišnjaka koji se prošlog tjedna sukobio s 20-godišnjim mladićem, a potom ga napao nožem i s repetiranim pištoljem tražio po petrinjskim ulicama gdje ga je uhitila policija.

Policija muškarca tereti da je u četvrtak, 23. svibnja oko 20.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenim otišao do svog automobila, uzeo nož, te se vratio natrag i 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake.

Unatoč zadobivenim ozljedama, oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj je izašao i odvezao se autom. Međutim, ubrzo se ponovno vratio i to s dva pištolja za koja ima dozvolu. Jednoga od njih je repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u lokalu više nije našao, autom ga je krenuo tražiti po Petrinji.

Njegovu potragu petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici, koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Oštećenom 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su teške tjelesne ozljede, a i osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

Nakon kriminalističkog istraživanja 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, predan pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.