Obavijesti

News

Komentari 20

Za svirepim ubojicom raspisali nagradu od gotovo 190.000 kn

Za svirepim ubojicom raspisali nagradu od gotovo 190.000 kn
1

Policija je i noćas pretraživala niz objekata gdje bi se Edin Gačić mogao kriti, no bezuspješno. U utorak ujutro navodno su dobili vrijednu informaciju, te se nadaju da će uroditi plodom...

VIDEO

Vlada Sarajevske županije je na današnjoj sjednici raspisala nagradu u iznosu od 50.000 KM (oko 190.000 kuna) za prijavitelja čije informacije dovedu do uhićenja ubojice Edina Gačića, rođenog 1. rujna 1976. godine u Banjoj Luci, s prebivalištem u selu Brđani, općina Konjic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Zadužila je ravnatelja Uprave policije da hitno, uz prethodne konzultacije sa ministricom pravde i uprave, ministrom unutrašnjih poslova i ministrom financija, propiše proceduru o načinu evidentiranja i identifikacije prijavitelja, kao i načinu i rokovima izvršenja isplate nagrade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova nagrada se isključivo odnosi na informiranje policije, a nikako na uključivanje građana u potragu, što bi moglo ugroziti njihovu sigurnost i samu potragu.

Inače, potraga za ubojicom traje već osmi dan, ali ubojici još nema traga.  I noćas su se pretraživali razni napušteni objekti i drugi prostori gdje bi se mogao kriti.

- Dobili smo jednu vrijednu informaciju, nadam se da će uroditi plodom, vidjet ćemo što će se dogoditi -  rekao je u utorak ujutro za N1 Admir Katica, ministar unutarnjih poslova sarajevskog kantona. 

Lov na ubojicu: Gačić je bio u jedinici koja je mučila Hrvate
Lov na ubojicu: Gačić je bio u jedinici koja je mučila Hrvate

Kako navodi Klix, policija je primila velik broj dojava s potencijalnim lokacijama gdje bi se Gačić mogao kriti, a najveći broj ih je iz općine Hadžići, ali i Ilidže. U Hadžićima je u ponedjeljak bilo i dosta manje djece u školama, zbog straha roditelja da se ubojica krije na njihovom području. Upravo su ovdje pretraživali razne objekte uz prugu, no bezuspješno. 

Pustili su ga iz zatvora, a znali su: Izvjesno je da će opet ubiti
Pustili su ga iz zatvora, a znali su: Izvjesno je da će opet ubiti

Osim MUP-a Kantona Sarajevo, u potragu je uključen niz policijskih agencija, a policiji je u ponedjeljak stigla pomoć 130 policajaca. 

Nakon što je prije osam dana u Podorašcu ubio Sauda Sultanića, Gačić je krenuo u bijeg, da bi u subotu ubio i policajca Mahira Begića koji je bio na dužnosti.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a