Obavijesti

News

Komentari 50

'Često je bio nervozan. Hodao je po selu s mačetom i prijetio'

'Često je bio nervozan. Hodao je po selu s  mačetom i prijetio'
1

U izjavi za Hinu Skolar je potvrdio kako je riječ o nasilnoj smrti mlađeg muškarca, čiji se identitet tek treba provjeriti, a da su i ubijeni i uhićena osoba najvjerojatnije hrvatski državljani

VIDEO

U Donjim Stativama u Općini Netretić mlađi muškarac umro je od rana zadobivenih vatrenim oružjem, a jedna je osoba uhićena u vezi s tim događajem, doznaje Hina u Županijskom državnom odvjetništvu. 

U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubojstvo kod Karlovca: mrtvo tijelo probađeno u Donjim Stativama

Objavljuje 24sata u 18. lipnja 2018

U izjavi za Hinu Skolar je potvrdio kako je riječ o nasilnoj smrti mlađeg muškarca, čiji se identitet tek treba provjeriti, a da su i ubijeni i uhićena osoba najvjerojatnije hrvatski državljani.

"Ono što mogu isključiti, ne radi se o ilegalnim migrantima", dodao je zamjenik županijske državne odvjetnice.

Prema prvim informacijama karlovačke Policijske uprave 'netko je policiju izvijestio o pronalasku mrtvog tijela“, a sve se ostale okolnosti tek se utvrđuju, te će informacije medijima dati kasnije', rekla je glasnogovornica PU karlovačke Senka Staroveški. 

Neslužbeno doznajemo da je uhićen mještanin Mirko K., umirovljenik u dobi od 75 do 80 godina, inače povratnik iz Njemačke, koji baš nije bio omiljen među susjedima, bio je naprasite naravi. Kako doznajemo od mještana, često je bio nervozan,  znao je hodati s mačetom po selu i prijetiti drugima. Živio je sam, a još uvijek se ne zna tko je osoba čije je mrtvo tijelo pronađeno u njegovoj kući. 

Muškarca je navodno usmrtio lovačkom puškom. Susjedi su čuli pucanj, ali mislili su da su lovci pa nisu prijavili. 

Do prijave je došlo kada je Mirko K. navodno hodao po naselju s mačetom u ruci i govorio da je ubio čovjeka. Susjedi govore da je Mirko osebujan, živi sam i da su ga svi izbjegavali zbog neugodne naravi. Navodno je podrijetlom iz BiH te je povratnik iz Njemačke. Ima nekoliko djece, no rastavljen je. 

Kruže priče i kako je jednog sina pri povratku također iz Njemačke izbacio iz kuće uz prijetnju pištoljem. Navodno je i prije nekoliko godina bio u ozbiljnijem sukobu. 

Nitko ne zna tko bi mogao biti usmrćeni muškarac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.