Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Učenik (17) plesao na bini pa pao na glavu i izgubio svijest

Učenik trećeg razreda Ekonomske škole u Đakovu izvan je životne opasnosti nakon pada na glavu s bine u Strossmayerovom parku u kojem su maturanti imali proslavu

12 komentara

Učenik trećeg razreda Ekonomske škole u Đakovu izvan je životne opasnosti nakon pada na glavu s bine u Strossmayerovom parku u kojem su u srijedu đakovački maturanti, ali i svi učenici tamošnjih srednjih škola, imali svoju proslavu. 

Premda je policija izvijestila da je maloljetnik skočio s tribine visine preko metar i pol, pao i udario o betonsku podlogu, te da su mu u osječkom Kliničkom bolničkom centru ozljede okvalificirali kao "teške i opasne po život", njegova zdravstvena situacija je znatno bolja.

Prema riječima Snježane Marić, ravnateljice Ekonomske škole Braća Radić iz Đakova, mladić se preko noći probudio i opisao što mu se dogodilo, a liječnici su rekli da će se hematom na mozgu sam povući.

Nakon završetka službenog programa u Strossmayerovom parku oko 18 sati, on je još ostao s grupom prijatelja plesati na bini. No, izgleda, krivo je procijenio i pao na glavu na beton. Ostao je bez svijesti i pritom zadobio frakturu lubanje

Najbitnije je da je izvan životne opasnosti i da u njegovom ponašanju ne primjećujemo nekakve posljedice, a liječnici su rekli da će se brzo oporaviti, ispričala je ravnateljica koja je cijelu noć s dječakovim roditeljima pratila njegov oporavak.

Možda vas zanima i ovo:
Message