Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Udarni' vikend: Kolone, zastoji i gust promet u smjeru mora

Na cestama u smjeru mora promet je vrlo gust, a zbog pojačanog prometa zastoji i kolone povremeno su na prilazima turističkim središtima duž obale, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Grgur Žučko/Pixsell
Foto: Grgur Žučko/Pixsell
63 komentara

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred ulaskom na autocestu u Lučkom iz smjera Buzina kolona je oko dva kilometra, iz smjera Jankomira kolona je oko jedan kilometar, a povremeno su zastoji i kolone dionicom od Zagreba do čvora Bosiljevo.

Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 5 km, pred naplatom Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km, pred naplatom Dugopolje u smjeru Splita kolona je oko 1 km, između čvora Maslenica i vijadukta Božići u smjeru Dubrovnika kolona je oko 4,5 km, zastoji i kolone su dionicom od Zagreba do Bosiljeva u smjeru mora te između čvora Zadar 2 i tunela Bristovac u smjeru unutrašnjosti.

POGLEDAJTE VIDEO

Velika smjena turista za vikend: Kilometarske kolone i na ulazu i izlazu iz Zagreba Više na http://bit.ly/2P1dQRu Reporter: Ivan Pavić

Posted by 24sata on Saturday, August 11, 2018

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona je oko 3 kilometra te se čeka dva sata, a pred naplatom Bregana kolona je oko 1 km. Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 6 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred naplatom Goričan u smjeru Zagreba i na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko jedan kilometar. 

Zbog pojačanog prometa zastoji i kolone povremeno su na prilazima turističkim središtima duž obale.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će  danas od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, u utorak od 15 do 23 sata te u srijedu 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message