Obavijesti

News

Komentari 11

Udovica kralja piva: Bila sam mu i žena i kći u isto vrijeme

Udovica kralja piva: Bila sam mu i žena i kći u isto vrijeme
6

Meharit Kifle (28) upoznala je Bruna H. Schuberta (90) dok je konobarila. Opisuje ga kao brižnog i šarmatnog. Tvrdi kako ne zna ništa o imetku kojeg je naslijedila

VIDEO

Udovica kralja piva, Bruna H. Schuberta, Meharit Kifle (28) nastavlja svoju borbu u javnosti kako bi dokazala da nije kriva za smrt svog supruga milijunaša. Medijima je nedavno poslala video umirućeg supruga. Njime je htjela dokazati kako ga je voljela i brinula se za njega do kraja. U intervju za njemački Bild ispričala je sve o svojoj ljubavi života.

Supruga je bivši belgijski model, porijeklom iz Etiopije, upoznala dok je radila kao konobarica u kafiću u Frankfurtu. Upoznala ga je na dodjeli priznanja za počasnog građanina.

- Posluživala sam stol za kojim je on sjedio. Kasnije smo razgovarali i nešto je kliknulo između nas i zatim me pozvao da ga posjetim. Niti sam ja njega tražila, niti on mene već smo se jednostavno pronašli - objasnila je.

Pokojnog muža Meharit opisuje kao šarmantnog i pažljivog muškarca. Upitana kako se mogla zaljubiti u muškarca starijeg od sebe tri puta udovica je kratko odgovorila:

- Ponašao se kao pravi kavalir. Izgledao je vrlo dobro za svoje godine. Iako mnogi ne vjeruju mi smo se zaista voljeli. Bila sam mu i supruga i kći u isto vrijeme - zaključuje ona.

Bruno i Meharit naglim vjenčanjem šokirali su članove svojih obitelji. Ceremonija je bila četiri mjeseca nakon smrti Brunine prve žene. Svadbi se, priča, Meharit protivio Brunin sin zbog imetka koji je htio prepisati na nju.

- Bruno se do kraja svog života brinuo za mene. Čak je htio i posvojiti mog sina iz prvog braka. Njih dvoje odlično su se slagali. Dozvolio je da nosi njegovo prezime - rekla je Meharit.

Iako joj je suprug preminuo prošle godine udovica kaže da još uvijek pati. Unatoč optužbama da ga je namjerno zanemarivala te da je preminuo zbog dehidracije i krivih lijekova koje mu je davala, Meharit kaže da ima podršku njegovih prijatelja. 

Iako je obdukcija pokazala kako 'kralj piva' umro od starosti, Meharit tvrdi da bi pristala ne ekshumaciju supruga ako bi to bilo nužno da se dokaže da ga nije ubila. O naslijeđenom imetku tvrdi da ne zna ništa i da o svemu brinu odvjetnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C