Uhićen lažni policajac: Presreo auto na A1 i ukrao 100.000 € | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 32

Uhićen lažni policajac: Presreo auto na A1 i ukrao 100.000 €

Policija je uhitila lažnog policajca (20) koji je prije tjedan dana zaustavio automobil na autocesti A1 u blizini tunela Sveti Marko kod Karlovca, te opljačkao mladića (23)

VIDEO

Policija je uhitila lažnog policajca (20) koji je prije tjedan dana zaustavio automobil na autocesti A1 u smjeru Zagreba u blizini tunela Sveti Marko kod Karlovca, te uz prijetnju pištolja opljačkao mladića (23). Od njega je otuđio više od 100.000 eura.

Uhićen je i njegov pomagač (25), a policija još uvijek traga za nepoznatim muškarcem koji se za vrijeme pljačke nalazio u automobilu uhićenog osumnjičenika.

- Zbog počinjenja ovog kaznenog djela razbojništva, policija je provela istragu nad hrvatskim državljanima starim 20 i 25 godina. Dvadesetogodišnjaka sumnjiče da je prošlog ponedjeljka oko 23 sata upravljao iznajmljenim automobilom s ne pripadajućim registracijskim oznakama, te je u blizini tunela Sveti Marko uz upotrebu bljeskalice zaustavio automobil bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao mladić (23). Lažno mu se predstavio kao policijski službenik i uz prijetnju pištolja od njega otuđio više od 100.000 eura, ključeve vozila i mobitele. Za to vrijeme s osumnjičenikom je u vozilu bila i jedna nepoznata muška osoba za kojom policija još uvijek traga. Starijeg osumnjičenika (25) pak sumnjiče da je pomagao u izvršenju razbojništva.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo razbojništva, a 25-godišnjak kazneno djelo pomaganja u razbojništvu, uz kaznenu prijavu oni su predani pritvorskom nadzorniku, a potom dovedeni na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu - priopćila je Pu Karlovačka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.