Obavijesti

News

Komentari 10

Nasrnuo autom na njega: HDZ-ov načelnik prijetio je kolegi

Nasrnuo autom na njega: HDZ-ov načelnik prijetio je kolegi

Načelnik Općine Karlobaga Ivan Tomljenović  (HDZ) uhićen je u petak i doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću  zbog prijetnji općinskom vijećniku i stranačkom kolegi Mili Milinoviću

VIDEO

Ivan Tomljenović je uhićen u petak zbog prijetnji općinskom vijećniku i stranačkom kolegi Mili Milinoviću, a nakon što je ispitan pušten je da se brani sa slobode.

Glasnogovornica ličko-senjske Policijske uprave Maja Brozičević, ne navodeći imena, potvrdila je za Hinu da je u petak uhićen i odveden na ispitivanje 60-godišnjak iz Karlobaga zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo prijeteći 38-godišnjaku, također iz Karlobaga, nakon čega je oko 17,30 pušten da se brani sa slobode.

Policija je u priopćenju navela da je 60-godišnjak lani u prosincu 38-godišnjaku prijetio mobitelom, a jučer na javnome mjestu automobilom. Dva automobila nisu se sudarila, nije bilo ozljeđivanja niti je učinjena materijalna šteta.  Kako je rekla Brozičević, to nasrtanje automobila na automobil smatra se nastavljanjem prijetnja.

Mile Milinović, koji je ovih dana u otvorenom pismu objavljenom na lokalnom portalu istupio protiv "metoda strahovlade načelnika Tomljenovića", rekao je večeras za Hinu kako se ne boji Tomljenovića te da s drugima "namjerava graditi novi i bolji Karlobag, i to ravnomjerno cijelu općinu".  Za to, dodao je, ima mandat kao općinski vijećnik i mandat "svih onih kojima je dosta takvog upravljanja općinom, a kojih je sve više".

"Nije me strah, ali nije mi bilo ni svejedno kada me je jučer u Brušanima, na cesti od Karlobaga prema Gospiću, pokušao svojim automobilom izgurati s ceste u jarak. U automobilu je bila i suputnica, kolegica s posla, koja je također mogla stradati. Samo me naglo kočenje spasilo od slijetanja s ceste", rekao je Mile Milinović.

Krajem 2015. načelnik Tomljenović na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora zbog pogodovanja tvrtki svoje supruge u gradnji šetnice u Karlobagu 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.