News

Komentari 12

Uhitili muškarca: Zapalio kafić u Sinju nakon prijetnji vlasniku

Uhitili muškarca: Zapalio kafić u Sinju nakon prijetnji vlasniku

Jaguar je kao i uobičajeno radio do kasno, a u nedjelju oko ponoći je 42-godišnjak zaprijetio 34-godišnjem vlasniku lokala. Iz osvete je prijavljeni muškarac oko četiri sata ujutro, kad je kafić zatvorio, zapalio objekt

Splitska policija je dan nakon požara u kafiću Jaguar u Suhaču, za koji je utvrđeno da je namjerno zapaljen, podnijela kaznenu prijavu protiv 42-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost života i imovine te kaznenog djela prijetnje.

Iako nam je vlasnik kafića tvrdio kako je po požara došlo zbog nekakvog kvara iz ventilacijskog sustava, u kombinaciji s plinom, očevidom je prvo utvrđeno da je požar izazvan “otvorenim plamenom ili žarom”. Potom je policija u nastavku kriminalističkog istraživanja razotkrila što se događalo u noći na ponedjeljak:

Jaguar je kao i uobičajeno radio do kasno, a oko ponoći je 42-godišnjak zaprijetio 34-godišnjem vlasniku lokala. Iz osvete je prijavljeni muškarac oko četiri sata ujutro, kad je kafić zatvorio, zapalio objekt. Navodno ga je vlasnik izbacio pa je to bio dodatni udarac njegovom ponosu...

Kako je plamen uništio gotovo cijelu unutrašnjost, šteta u lokalu je golema, ali i na objektu u kojoj se nalazi Jaguar, kući u vlasništvu 66-godišnjaka.

Najčitaniji članci