Obavijesti

News

Komentari 101

Uhitili poznate Zadrane: Prali novac, utajivali porez, dilali...

Akcija zadarske policije pripremala se nekoliko mjeseci, a u nju su bili uključeni i policajci sa zagrebačkog područja. Navodno je među uhićenima i nekoliko 'zvučnih' imena...

VIDEO

U velikoj akciji zadarske policije u četvrtak priveli su više od deset ljudi, od kojih je najmanje osam s područja Zadra, zbog sumnje da su počinili brojna kaznena djela iz područja organiziranog i gospodarskog kriminala te zlouporabe droga i općeg kriminaliteta.

Prema neslužbenim informacijama, skupinu se tereti da su različitim kriminalnim aktivnostima pričinili štetu veću od 10 milijuna kuna, ponajviše po osnovi zloupotrebe položaja u gospodarskom poslovanju i utaje poreza, piše Zadarski.hr.

Novac se navodno putem mjenica izvlačio iz privatnih tvrtki sa zadarskog područja, i potom 'prao' na području Zagreba. U tome im je, sumnja se, svojim znanjem pomagao jedan bivši pripadnik zadarske policije koji živi u Zagrebu. Kako piše Zadarski.hr, među uhićenima je i nekoliko 'zvučnih' imena sa zadarskog područja poznatih široj javnosti, a uhićeni su i neki predstavnici i zaposlenici zaštitarskih tvrtki.

HRT je večeras u Dnevniku izvijestio kako je u tajnoj akciji, koja je dugo pripremana, zadarska policija privela 12 ljudi, a 21 osobu kazneno je prijavila. Neslužbeno se doznaje kako je među njima jedan bivši policajac, nekadašnji svjetski prvak u borilačkim vještinama, a priveden je i jedan bivši pripadnik specijalne policije i član Udruge specijalne policije. Među njima je, kažu neslužbene informacije, i sin vlasnika velikog i poznatog trgovačkog lanca sa zadarskog područja, javio je HRT u Dnevniku 3.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.