Obavijesti

News

Komentari 4

Uhitili 'švercera' kostima, kod sebe je imao čak 16 lubanja...

Osumnjičeni Sanjay Prasad uhićen je u indijskom Biharu. Kada su ga pretražili, pronalazak je šokirao i same policajce. Oni su naime pronašli 16 lubanja i 34 ostataka ljudskih kostura...

VIDEO

Indijac sumnjivih namjera uhićen je na željezničkoj stanici, a uz sebe je u tom trenutku imao 50 ostataka ljudskih kostura, između čega i 16 lubanja, piše Daily Mail.

Šokantni incident dogodio se u indijskoj državi Bihar, a uhićeni je muškarac s kosturima planirao prijeći u Kinu i tamo ih najvjerojatnije prodati. 

Prema policijskim izvorima, među studentima medicine u Kini postoji ogromna potražnja za ostacima ljudskih kostura, a gospodin Prasad, otkriveno je, dio je mreže koja je ljudskim kostima snabdijevala ljude koji su ih trebali za okultne obrede. 

Policija je potvrdila da je istraga i dalje u tijeku kako bi se razotkrilo što više suradnika Sanjaya Prasada. 

Ovakvi slučajevi u Indiji nažalost nisu rijetkost. Godine 2009. u istoj je regiji uhićena osoba koja je kod sebe imala 67 ljudskih lubanja, a 2004. policija je zaplijenila čak tisuću lubanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.