Obavijesti

News

Komentari 32

Uhvatili ih pod šatorom: Žena se seksala s tinejdžerom (14)

Velika Britanija: Rhiannon Elisabeth Scott (24) je uhićena u lipnju prošle godine. Na sudu je tvrdila da nije znala koliko dječak ima godina. Rekla je da je mislila da ima 20

VIDEO

Rhiannon Elisabeth Scott (24) iz Gwersyllta u Velikoj Britaniji upoznala je preko Facebooka dječaka. Igrali su zajedno igrice i međusobno si slali golišave fotografije. Scott ga je pitala želi li biti njezin dečko.

Par se prvi puta uživo sreo kada je dječak imao 14 godina. Elisabeth i dječak su otišli na kampiranje. No rijeka je podivljala i odnijela njihov šator. Spasioci su shvatili da je Elisabeth u šatoru bila s dječakom.

Dječakova obitelj je rekla kako su mislili da ima djevojku satru 16 ili 17 godina. Scott je priznala četiri seksualne aktivnosti s djetetom, uključujući i odnos. Seksali su se i u šatoru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Branila se kako nije znala da je dječak maloljetan. Tvrdila je da je mislili da ima 20-ak godina. Rekla je da je kasnije saznala koliko je star i da su tada odlučili da neće spavati zajedno sve dok on ne navrši 16 godina. Sud to nije uzeo u obzir.

Elisabethin odvjetnik je tvrdio da je ona mlada i ranjiva žena i da ima povijest psihičkih bolesti. U utorak je osuđena na dvije godine zatvora i ušla je u registar seksualnih prijestupnika na deset godina, piše Daily Record. 

Brigu o Elisabethinoj djeci je preuzela njezina majka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a