Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Ukleta trgovina: Ne prođe mjesec, a da ga ne orobe

Vlasnik (58) iz Đakova hrvao se s lopovom. Ni supruga ni kći više ne žele raditi drugu smjenu jer se boje napadača, koji su im već prijetili nožem

Marko Mrkonjic/PIXSELL
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
12 komentara

Ma to više ne mogu trpjeti! Vodim ovu trgovinu već deset godina, ali to što se događa posljednjih mjeseci je neizdrživo. Ni supruga ni kći više ne žele raditi drugu smjenu jer se boje napadača, koji su im već prijetili i nožem i lažnim pištoljem. Pljačka nas tko god stigne i kad god poželi, a nitko za to ne odgovara, kaže Vlado Slaninka (58), vlasnik trgovine Robi iz Đakova. U zadnjih nekoliko mjeseci opljačkali su mu prodavaonicu osam puta. Tijekom posljednje pljačke, prošli tjedan, hrvao se s lopovom i dobio masnicu na oku. Pljačkaš je pobjegao. Nije uspio ništa ukrasti, a iz džepa mu je ispalo 50 kuna. Slaninka kaže kako se najviše boji da ne dođe do tragedije zbog 100 kuna.
- Jasno nam je da su to narkomani i ovisnici kojima se isplati pljačkati ljude za sitniš, ali bojim se da će doći neki koji će nekoga od nas i ubosti - rekao je Vlado.
Napominje kako zbog razbojnika više ne drži sav utržak u blagajni nego ga često odnosi.
Samo mu je jedanput kradljivac odnio veći utržak, 2000 kuna, sve drugo bio je sitniš. Jedanput su mu ukrali deset kuna. Pokraj trgovine je mračan prolaz pa lopovi često tuda bježe. Zaključuje kako će morati u prodavaonicu postaviti videonadzor i alarm.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message