Obavijesti

News

Komentari 96

Ukleti jet-ski: Mladići poginuli 14 dana nakon svog prijatelja

Ukleti jet-ski: Mladići poginuli 14 dana nakon svog prijatelja
5

TRAGEDIJA: Dvojica mladića, koja su zajedno odrasla, poginula su u petak na jet-skiju. Dva tjedna prije poginuo im je i prijatelj koji je iznajmljivao njihove skutere

VIDEO

U totalnom smo šoku, pogotovo mladi u Njivicama koji se svi zajedno druže. Prije dva tjedna im je umro prijatelj i sad još njih dvojica, rekao je potreseni mještanin.

Tijela dvojice Krčana pronašli su u petak oko 9 sati mještani. Domagoj Otulić (30) i Ivan Tretler (29) utopili su se nakon uobičajenog izlaska s prijateljima. U četvrtak su se iz Njivica zaputili jet-skijem prema Kostreni. Planirali su ići na sezonsko otvorenje kafića. Od tamo su se vraćali na Krk usred noći i nitko, još ni sada, ne zna što je pošlo po zlu, ni koji je od njih dvojice upravljao skuterom.

Policija pretpostavlja da su se zabili u betonski blok, privezište za tankere, u sklopu akvatorija Dine Petrokemije kraj Omišlja na Krku.

Ovo je strašno! Nikad nećemo saznati što se točno dogodilo i zašto?, kaže stariji mještanin Njivica na otoku Krku

Obdukcija je pokazala da su obojica zadobili prijelome lubanje i nagnječenje mozga, a uzrok smrti je utapanje.

- Ne možemo vjerovati što se dogodilo. Oni su znali sve opasnosti na moru - rekao je shrvani mještanin Njivica.

Njihova smrt šokirala je sugrađane, a njihovo mlado društvo još dodatno ožalostila. Prije dva tjedna treći prijatelj Vedran Šimić (31) također je poginuo. Bili su u lokalnom kafiću kad je Vedran oko četiri sata otišao. Poslije su ga našli u plićaku.

Mladići su bili jako dobri prijatelji, zajedno su i radili. Vedran je iznajmljivao skutere u tvrtki koju drži Domagoj s bratom. Često su znali izlaziti sa skuterima. Domagojev stariji brat Ivan je 2009. oborio Guinnessov rekord u broju prijeđenih milja na jet-skiju u 24 sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.