Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Ukrali više od 50 automobila: Hvalili se na Fejsu, a svi u rodu

Pretpostavlja se da su ukradena vozila dovozili upravo u selo u razne garaže i ukradene automobile rasklapali u dijelove. Te su dijelove prodavali na internetu i u auto-servisima

Foto: screenshot/facebook
15 komentara

Braća Miroslav i Goran Jevtović uhićeni su s još devetero ljudi, a sumnja se da su vodili organiziranu grupu kriminalaca koja je ukrala više od 50 automobila. Automobile su rastavili i dijelove prodali.

Bandu, osim njih dvojice, čine i Nenad Jevtović (39), Radovan Sretenović (25), Goran Ćurčić (46), a svi su iz Čačka. Uhićeni su i Ivan Vranić (42) iz Beograda, kao i Marko Jevtović (30), Blagomir Jevtović (70), Goran Paunović (36) i Boban Paunović (34), svi iz Donje Trepče, a zanimljivo je da su svi uhićeni u rodbinskim vezama.

Miroslav Jevtović je također iz Čačka, a inače je vlasnik hotela i restorana u tom gradu. Prema statusima na društvenim mrežama, Miroslav se hvalio skupim automobilima, raskošnom kućom u kojoj živi njegova obitelj te luksuznim putovanjima. Njegov brat Goran u selu Mojisinje u blizini Čačka ima prodavnicu auto-dijelova, ovlašteni servis, ali i ugostiteljski objekt.

Pretpostavlja se da su ukradena vozila dovozili upravo u selo u razne garaže, a između ostalog i u onu u kojoj je radio Radovan Sretenović (25) i ukradene automobile rasklapali u dijelove. Te su dijelove prodavali na internetu, ali i auto-servisima i na otpadima kojima su rukovodili navedeni muškarci, piše Blic. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message