Obavijesti

Promo sadržaj

Ukusne delicije iz restorana Il Secondo sada možete i naručiti

Ukusne delicije iz restorana Il Secondo sada možete i naručiti

Poznati talijanski restoran u Novom Zagrebu uveo je mogućnost dostave i preuzimanje hrane u njihovom objektu svakog dana od 11 do 22 sata. Hrana do gostiju dolazi u besprijekornim higijenskim uvjetima...

VIDEO

Već svima poznati talijanski restoran Il Secondo donosi odlične novosti! U vrijeme kada svi nestrpljivo iščekujemo povratak normalnom načinu života, vijest da u njihovim specijalitetima možemo uživati i u udobnosti vlastitog doma posebno nas je sve razveselila.
Naime, od ponedjeljka, 4.5.,  Il Secondo je uveo mogućnost dostave i preuzimanje hrane u njihovom objektu. Ovaj šarmantni restoran s mediteranskim specijalitetima ima najviše higijenske standarde i osoblje koje je obučeno da radi u skladu s njima. 

Restoran svoja vrata za posjetitelje otvara, sukladno odluci  Nacionalnog stožera civilne zaštite, 11. svibnja te će se držati najviših higijenskih standarda koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Razmak između stolova bit će 1,5 metara, a nakon odlaska svakog gosta, stolovi i stolove će se dezinficirati.

- Uveli smo opciju isključivo vlastite dostave kako bi bili sigurni da hrana do gostiju dolazi s maksimalnom pažnjom i u besprijekornim higijenskim uvjetima - kažu u restoranu. 
Za svoje goste, Il Secondo svakodnevno izrađuje domaću tjesteninu i kruh, a u bogatom izboru ribljih i mesnih specijaliteta, rižota i maštovitih slastica svatko će pronaći nešto za sebe. A dnevnu ponudu možete pogledati na njihovim stranicama. 

Il Secondo možete kontaktirati na e-mail adresu: ilsecondo.restoran@gmail.com i brojeve telefona 01 658 6609 i 091 48 11 559, a novo radno vrijeme je svaki dan od 11h do 22h. Novi jelovnik možete pogledati na njihovoj web stranici, a najnovije informacije na njihovom Instagram profilu.

A svi ljubitelji gastro scene Zagreba jako dobro znaju za restoran IL SECONDO koje je otvoren prije 11 godina u Novom Zagrebu. Ideja je bila da s te strane rijeke Save Zagrebu ponude kvalitetna talijanska i mediteranska jela u ugodno dizajniranom prostoru. To se i postiglo. Gostima se nudi izbor vrhunskih jela od mesa, ribe, domaće tjestenine, rižota, domaći kruh i posebnom pažnjom rađeni maštoviti deserti. 

- Prilagodili smo se trenutačnim potrebama tržišta, poštujemo sve mjere, a od 11. svibnja naš restoran će raditi sukladno uputama Stožera. Zdravlje i sigurnost naših gostiju uvijek nam je na prvom mjestu. Nadamo se da ćemo uskoro opet moći normalno sjesti u restoran i družiti se - kažu nam u restoranu. Jer, IL SECONDO je baš za uživanje uz vrhunske delicije. A osim toga, jedva čekaju da opet organiziraju sve vrste personaliziranih proslava i domjenaka te poslovne evente. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.