Obavijesti

News

Komentari 122

Blokirali ceste zbog odbjegle misice: Predala se kod Travnika

Blokirali ceste zbog odbjegle misice: Predala se kod Travnika
3

Policija je u petak rano ujutro dobila dojavu da je netko ubijen u Vili Ivanković, a ubrzo su utvrdili da se radi o Nini Ivankoviću. Cijeli dan trajala je potraga za Sunitom Hindić Bošnjaković

VIDEO

Sunita Hindić Bošnjaković (21) predala se večeras policiji koja ju dovodi u vezu s ubojstvom mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55). 

Policiji se predala u Turbetu kod Travnika doznaje Dnevni avaz. 

Glasnogovornik kantonalnog MUP-a Hasan Hodžić rekao je za Klix.ba, kako se Sunita Bošnjaković predala oko 20 sati te su je lišili slobode prema potjernici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Pokretanje videa...

01:22

Policija je u petak rano ujutro dobila dojavu da je netko ubijen u Vili Ivanković, a ubrzo su utvrdili da se radi o Nini Ivankoviću. Krenula je i potraga za Hindić Bošnjaković koja je trajala cijeli dan. 

Potjera za misicom: Često je dolazila u vilu, ne znamo zašto
Potjera za misicom: Često je dolazila u vilu, ne znamo zašto

Prvo su blokirali kvart u kojem živi, a kako su sumnjali da je pobjegla prema Sarajevu, blokirali su i pristupne prometnice. 

- Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali - rekli su mještani Bune za bosanskohercegovačke medije.

Kako piše Dnevni avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Početkom svibnja napala je Hrvata A. P., koji je sve prijavio policiji.

Nakon što su joj policajci zbog tog napada uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, a i inače je, kako se saznaje, prilično temperamentna. Ako se s nekim posvadi, zna fizički nasrnuti na njega. U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog.

Inače, rođena Travničanka se u srbijanskim medijima hvalila da je trudna i da je otac djeteta srbijanski folk pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Iako to nije nitko službeno potvrdio, mještani ovog malog hercegovačkog mjesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve to negirala i rekla da se radi o ljubomornim ispadima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a