Obavijesti

Promo sadržaj

ULTRA Europe i ove godine oduševio brojne posjetitelje

ULTRA Europe i ove godine oduševio brojne posjetitelje
7

Na festivalu je sudjelovalo 150.000 posjetitelja koji su uživali u službenom pivu festivala - Heinekenu

Završio je još jedan, sedmi po redu,  ULTRA Europe festival u Splitu koji je nadmašio sva očekivanja. Jedan od najpopularnijih i najvećih ljetnih festivala ponovno je oduševio brojne posjetitelje koji su osim u odličnoj glazbi uživali i u službenom pivu festivala – Heinekenu. Suradnja između Heinekena, najinternacionalnijeg premium piva na svijetu i ULTRA Europe festivala traje već sedmu godinu zaredom jer Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli strast prema glazbi i zabavi. A pivo je bilo jedan od razloga što se sve šarenilo i svijetlilo prošlog vikenda u Splitu. 

Podršku Ultri dao je i Desperados, pivo začinjeno tekilom, koje oslobađa divlju stranu zabave. Desperados se pobrinuo za najluđe fotografije s festivala - sa šarenim, fluorescentnim uzorcima kojima su posjetitelji ukrašavali tijela. 

Preko 150.000 posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta u tri dana festivala uživalo je u glazbi nekih od najboljih svjetskih DJ-a kao što su Swedish House Mafia, Above & Beyond, Afrojack, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta i brojni drugi. 

Kao dio Heinekenove globalne kampanje Live Your Music, ULTRA Europe iz godine u godinu  okuplja najjača imena svjetske glazbene scene i događaj je za koji se uvijek traži karta više.  A da pivo i zabava odlično idu zajedno uvjerili su se i dobitnici ulaznica za festival putem Heinekenovog nagradnog natječaja, koji su uz ulaznice nagrađeni i druženjem u backstageu s poznatim hrvatsko- slovenskim DJ duom Vanillaz.

Ovogodišnju ULTRU nisu propustili ni Petar Grašo, Domenica Žuvela, Hana Huljić i poznati slovenski chef Tomaž Kavčić koji su se dugo u noć zabavljali u Heinekenovom VIP-u. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!