Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Unex: Naš tim HDZ-u predložio snimanje u Šavorićevom uredu

Unex Grupa je sa svojim timom stručnjaka predložila i jednu od lokacija za snimanje TV spota, odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri, koji je Klijent prihvatio, priopćio je Unex

Foto: screenshot/Youtube/Twitter
21 komentara

Iz agencija Unex Grupa i Unex Medija oglasili su se u vezi snimanja spota za izbornu kampanju HDZ-a 'Vjerodostojno' 2016. godine. 

Kažu kako su te godine angažirani od strane HDZ-a na poslovima realizacije i plasiranja kampanje u medije. 

PLENKOVIĆ: 'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

- Realizacija posla definirana je potpisanim ugovorima o suradnji sa HDZ-om i obje agencije, te u skladu sa istima započele i do kraja realizirale kampanju, kao i bile ovlaštene za angažman podizvođača po načelima iznalaženja najboljih specijalista za pojedina područja.

Kreativni koncept kampanje potpisuje g. Boris Malešević, dok je kompletan razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor povjeren agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U tom kontekstu Unex Grupa je sa svojim timom stručnjaka predložila i jednu od lokacija za snimanje TV spota, odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri, koji je uz ostale lokacije bio prihvaćen od strane Klijenta.

HDZ je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje kao i svih sredstava komunikacije uključujući i troškove produkcije TV spotova - stoji u priopćenju, piše N1

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message