Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte mladog studenta Gorana Čipčića iz Dugopolja i njegovu „Zorinu mast“

Upoznajte mladog studenta Gorana Čipčića iz Dugopolja i njegovu „Zorinu mast“
4

S koljena na koljeno, već generacijama, u obitelji Čipčić iz Dugopolja prenosi se receptura za spravljanje Zorine masti

Zorina mast izvrstan je saveznik u zacjeljivanju opekotina, koži daje svježinu te vraća prirodni tonus. Jednako tako, namijenjena je i svim tipovima kože, zbog čega izvrsno funkcionira i kao dio univerzalne njege. Osim toga, Zorina mast je učinkovita i u tretiranju osjetljive dječje kože te pri njezi nepokretnih osoba treće životne dobi. Zbog svog posebnog djelovanja i činjenice da ne sadrži konzervanse, umjetna bojila niti mirise, Zorina mast je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Ključ njenog blagotvornog učinka na kožu je u prirodnim sastojcima. Naime, sastojci potrebni za njenu izradu uzgojeni su i pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije. Radi se o bazgi, maslinovom i kantarionovom ulju koja regeneriraju, obnavljaju i hidratiziraju kožu te pčelinjem vosku koji na koži formira zaštitnu barijeru i pomaže u njezinoj obnovi.

U realizaciji svoje poduzetničke vizije Goran je mogao računati na podršku SPAR-ova stručnog tima koji ga je prepoznao na samome početku i vjerovao u njega. Zahvaljujući tome, Zorina mast se sada može kupiti na 51 lokaciji diljem Hrvatske u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima. Mladi 23-godišnji student ekonomije Goran jedan je od kandidata jedinstvenog projekta „Startaj Hrvatska“ koji su SPAR Hrvatska i Nova TV pokrenuli kako bi pružili podršku hrvatskim inovativnim poduzetnicima i startupima. „Imao sam gomilu pitanja oko pokretanja startupa na koja nisam znao odgovor i upravo u tom dijelu mi je SPAR Hrvatska najviše pomogao. Uz njih sam dobio priliku da svoj život promijenim nabolje”, poručio je. Kaže i da nije bilo lako, ali odmah dodaje i da junaci ne odustaju tako lako, a posebno ne nakon prve prepreke. „Sam sam sebi dokazao da mogu“, ističe Goran.

SPAR Hrvatska mu je pružio podršku u prikupljanju dokumentacije za otvaranje obrta, uspostavljanju procesa proizvodnje i kontroli kvalitete kako bi proizvod prošao sve analize i dobio potrebne certifikate. I ne samo u tome, jer do plasmana na police INTERSPAR hipermarketa i odabranih SPAR supermarketa ne bi došlo bez sastavljanja deklaracije i zadovoljavanja svih zakonskih regulativa. Također, SPAR Hrvatska mu je svesrdnom podrškom i brojnim savjetima pomogao i da nauči kako voditi poslovanje uz dostavnice, otpremnice i fakture.

Uz Gorana, još se sedmero kandidata projekta „Startaj Hrvatska” odvažilo oblikovati budućnost po svojoj mjeri. Svi oni su dobili jedinstvenu priliku za poduzetnički iskorak i plasman svojih proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska i Nove TV u sklopu projekta „Startaj Hrvatska“. Njihove inspirativne životne i poduzetničke priče pratite subotom u popodnevnom terminu na Novoj TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura