Obavijesti

News

Komentari 276

Upucao prijatelja: 'Istekao ti je rok za povrat duga, mrtav si!'

Upucao prijatelja: 'Istekao ti je rok za povrat duga, mrtav si!'
5

Smaknuo ga: Mario B. razbio je auto Željku M. s kojim je kartao. Odštetu od 1500 eura trebao mu je isplatiti u utorak. Mario nije donio novac, ali je Željko donio pištolj

VIDEO

Strelil bu me, buš videl, riječi su koje je Mario B. (32) rekao prijatelju na kavi samo nekoliko sati prije nego što ga je poznanik Željko M. (43) ubio dvama hicima iz pištolja. 

Ubio ga je u utorak u 20 sati u Tuhovcu kraj Varaždinskih Toplica. Posvađali su se u kafiću Gavran, a pobješnjeli Željko je onda izvadio pištolj i upucao Marija.

Trebao mu je dati 1500 eura odštete za auto

- Željko je Mariju posudio auto, staru Alfu Romeo. Mario se zaletio u most i slupao auto pa ga je Željko tražio 3000 eura odštete, ali su se dogovorili za 1500 eura. Rok za vraćanje bio je utorak - rekao je potreseni Marijev prijatelj V. M.

On je životinja, a ne čovjek. Kako je mogao ubiti prijatelja?; poznanici su bili uzrujani

- U Gavranu sam sreo Marija na šanku, platio mi je konjak. Došao je i Željko pa su sjeli za stol, a ja sam izašao. Nakon nekoliko minuta ljudi su istrčali iz kafića i vikali da ne ulazim, da Željko ima pištolj i da je ubio Marija - kaže Stjepan Hlebec.

- Mario mu je namjeravao vratiti novac, ali nije uspio sve skupiti. Htio je i kredit dignuti, samo kako bi ga isplatio - kaže V. M.

- Mario i Željko su stalno bili zajedno, družili se, pili, kartali... Znali su se i potući. U prosincu su se napili, Željko je pao na pločnik ispred Gavrana, nije se mogao dići, pa je rekao Mariju da uzme njegov auto i ode kući po novce da nastave piti. Željko je kriv što je taj auto slupan, Mario nikad nije vozački položio - rekao nam je mještanin Tuhovca.

Željko je problematičan i puno pije?

Mario je živio u obližnjem Svibovcu s djedom (90). Kažu da je bio dobar dečko. Ubojici Željku nadimak je Mercedes. Živio je u Njemačkoj gdje je, tvrde susjedi, bio u zatvoru zbog krađe auta. Kad je ubio Marija, doznajemo, imao je više od jednog promila alkohola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 276
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva, a nižu se oštre reakcije oporbe
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva, a nižu se oštre reakcije oporbe

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...