Obavijesti

News

Komentari 0

'Uredit ću si sobu, kupiti TV i podijeliti dobitak sa sestrama'

'Uredit ću si sobu, kupiti TV i podijeliti dobitak sa sestrama'
1

Nikolina Kalan (22) iz Velike Gorice dobitak će podijeliti i sa svoje tri sestre. Oduševljena je nagradom te poručuje: ‘Tko ne igra, taj i ne dobiva’. Novine kupuje svaki dan, a prati nas preko mobitela i 'fejsa'

VIDEO

Svaki put igram nagradne igre. Ispunila sam kupone, poslala ih te zaboravila i da sam igrala. Kad su me nazvali da sam osvojila nagradu, nisam mogla vjerovati, rekla je Nikolina Kalan (22) iz Velike Gorice.

U nagradnoj igri 24sata sredinom listopada osvojila je poklon bonove vrijedne 30.000 kuna u trgovačkom centru Emmezeta. Za sudjelovanje u izvlačenju u igri, koja je trajala od 2. do 8. listopada, trebalo je sakupiti šest kupona ili pet kupona plus joker kupon. Izvlačenje se uživo moglo pratiti preko Facebook stranice 24sata video.

- Inače nikad ništa ne dobivam, a uvijek igram. Bila sam u šoku. Kasnije sam nazvala sve koje poznam da im kažem što sam osvojila. Baš sam bila sretna - opisuje Nikolina trenutak kad je saznala za dobitak. Kaže kako su joj svi govorili da su nagradne igre namještene, a sad su se napokon uvjerili da to nije istina.

- Odsad svima govorim da tko ne igra, neće ništa ni dobiti. Svi koji znaju da sam osvojila nagradu sad isto igraju. Dosta ljudi me i zeza pa se prave da mu zovu iz Emmezete - smije se Nikolina.

Nagradu još ne želi potrošiti, prvo o svemu mora razmisliti dok joj se ne slegnu dojmovi. Najviše se veseli tome što će urediti svoju spavaću sobu i kupiti LCD plazmu, a napominje kako će bonove svakako podijeliti sa svoje tri sestre. I dalje će igrati sve nagradne igre 24sata i nadati se nekom novom dobitku.

- Sad sam poslala kupone za Golf GTE, a trenutačno igram i za Hyundai i10. Neka onaj tko bude izvlačio misli na mene - šali se Nikolina. Zahvalna je 24sata i Emmezete na dobitku. Novine kupuje svakodnevno, a rado nas prati i na drugim platformama, preko mobitela i Facebooka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici