Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

'USKOK ima dovoljno dokaza za postupak protiv Plenkovića'

Ne samo da je znao, već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti, konačno sve nadgledao i upravljao procesima, piše Todorić na blogu

Agrokor’s owner Ivica Todoric, leaves Westminster Magistrates Court in London
Foto: SIMON DAWSON
62 komentara

Nakon objave novih mailova vezanih za aferu Hotmail u utorak se na svojem blogu oglasio Ivica Todorić. Objavu s bloga prenosimo u cijelosti. 

- Zloupotrebom ovlasti, zloupotrebom povjerenja građana, Plenković raseljava Hrvatsku te nas je ekonomski doveo na dno EU, a od hrvatske države napravio tešku pravnu provinciju. Lijepo priča, blefira, laže, i daje nemjerljiv  doprinos  KORUPCIJI u Hrvatskoj. To je dio djela i ostavštine Andreja Plenkovića, premijera koji nam je u svojoj kampanji kao kandidat HDZ-a poručio „VJERODOSTOJNO“.

ŠKEGRINI PELIKANI Novi mailovi: Grupa Borg žali jer nije prošla prodaja HEP-a

Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića!

Nakon što je jedna hrvatska televizija otkrila i objavila lokaciju ureda Borisa Šavorića u kojem je  napisan prvi draft Lex Agrokora (potvrda: mail objavljen na  jednom hrvatskom portalu, potpisan Toni Smrček, partner Borisa Šavorića), otkriveni su novi dokazi koji nedvojbeno ukazuju na planirani, a pokazuje se svakodnevno, potpuno izmišljeni slučaj Agrokor.

Sada imamo dokaze kako je baš Plenković izgradio paralelne strukture izvan institucija državne uprave, a sve sa ciljem pribavljanja imovinske koristi za svoje partnere i sebe. Dakle, ne samo da je znao (bio je politički sponzor, kako se ranije pretpostavljalo), već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti, konačno sve nadgledao i upravljao procesima.

Nakon ovoga otkrića cijeloj hrvatskoj javnosti, članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima u potpunosti  je jasno što se neviđenoj netransparentnosti i ciljanoj manipulaciji događalo i što se dalje može događati.

A što tek planiraju napraviti!  Netko mora konačno reći  „DOSTA  JE“ , inače će napraviti ogromne štete i  sve nas potopiti - napisao je Todorić. 
 

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message