Obavijesti

News

Komentari 62

'USKOK ima dovoljno dokaza za postupak protiv Plenkovića'

'USKOK ima dovoljno dokaza za postupak protiv Plenkovića'

Ne samo da je znao, već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti, konačno sve nadgledao i upravljao procesima, piše Todorić na blogu

VIDEO

Nakon objave novih mailova vezanih za aferu Hotmail u utorak se na svojem blogu oglasio Ivica Todorić. Objavu s bloga prenosimo u cijelosti. 

- Zloupotrebom ovlasti, zloupotrebom povjerenja građana, Plenković raseljava Hrvatsku te nas je ekonomski doveo na dno EU, a od hrvatske države napravio tešku pravnu provinciju. Lijepo priča, blefira, laže, i daje nemjerljiv  doprinos  KORUPCIJI u Hrvatskoj. To je dio djela i ostavštine Andreja Plenkovića, premijera koji nam je u svojoj kampanji kao kandidat HDZ-a poručio „VJERODOSTOJNO“.

Novi mailovi: Grupa Borg žali jer nije prošla prodaja HEP-a
Novi mailovi: Grupa Borg žali jer nije prošla prodaja HEP-a

Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je jedna hrvatska televizija otkrila i objavila lokaciju ureda Borisa Šavorića u kojem je  napisan prvi draft Lex Agrokora (potvrda: mail objavljen na  jednom hrvatskom portalu, potpisan Toni Smrček, partner Borisa Šavorića), otkriveni su novi dokazi koji nedvojbeno ukazuju na planirani, a pokazuje se svakodnevno, potpuno izmišljeni slučaj Agrokor.

Sada imamo dokaze kako je baš Plenković izgradio paralelne strukture izvan institucija državne uprave, a sve sa ciljem pribavljanja imovinske koristi za svoje partnere i sebe. Dakle, ne samo da je znao (bio je politički sponzor, kako se ranije pretpostavljalo), već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti, konačno sve nadgledao i upravljao procesima.

Nakon ovoga otkrića cijeloj hrvatskoj javnosti, članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima u potpunosti  je jasno što se neviđenoj netransparentnosti i ciljanoj manipulaciji događalo i što se dalje može događati.

A što tek planiraju napraviti!  Netko mora konačno reći  „DOSTA  JE“ , inače će napraviti ogromne štete i  sve nas potopiti - napisao je Todorić. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Što je rekao? Šef SOA-e dao je Kolindi izvješće o aferi mailovi
'JA BIH VRATILA NOVAC'

Što je rekao? Šef SOA-e dao je Kolindi izvješće o aferi mailovi

U ponedjeljak na razgovoru s predsjednikom Vlade predložit ću održavanje sjednice Nacionalnog vijeća, svakako postoji potreba jer moram izraziti zabrinutost trenutnim stanjem, kazala je predsjednica

'Afera Hotmail se nije trebala dogoditi, ali neću sad o tome'
DARKO HORVAT

'Afera Hotmail se nije trebala dogoditi, ali neću sad o tome'

Premijer traži potporu partnera za to da ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić postane i potpredsjednik Vlade, a da ministar gospodarstva bude Darko Horvat
Zdravko Marić: Još me nitko iz DORH-a nije kontaktirao
AFERA MAILOVI

Zdravko Marić: Još me nitko iz DORH-a nije kontaktirao

U ovom trenutku ne bih ulazio u špekulacije, kondicionale - što ako scenarij. Prema onome što smo čuli u petak u Opatiji, na panelu o Agrokoru, proizlazi da se približavamo trenutku nagodbe, kaže ministar