Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Uskoro uređenje dvorane u kojoj se održava sjednica Vlade

Ukupna vrijednost svih radova i nabave opreme za dvoranu "Ban Jelačić" procjenjuje se u iznosu od oko 4,1 milijun kuna uključujući porez na dodanu vrijednost

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
8 komentara

Danas je dvorani "Ban Jelačić" Banskih dvora održana posljednja sjednica Vlade uoči konzervatorskih i ostalih nužnih radova na uređenju dvorane, koja je zaštićeni spomenik kulture nulte kategorije.
Ovog ljeta stečeni su svi tehnički preduvjeti za realizaciju uređenja dvorane za koju su prve pripremne radnje zatražene još 2008. godine.

Nakon provedenog postupka javne nabave, odabrana je ekonomski najpovoljnija ponuda ponuditelja tvrtke Hedom d.o.o. Osim građevinsko-obrtničkih radova, elektroradova i strojarskih radova, koje će izvoditi tvrtka Hedom d.o.o., ugovoreni su konzervatorsko-restauratorski radovi, koje će izvoditi tvrtka Dok-art d.o.o. iz Zagreba, a usluge stručnog nadzora na izvođenjem radova, tvrtka Investinženjering d.o.o. iz Zagreba. 

Dvorana "Ban Jelačić" bit će opremljena namještajem koji je produkt hrvatskog dizajna i proizveden u Hrvatskoj. 
Ukupna vrijednost svih radova i nabave opreme za dvoranu "Ban Jelačić" procjenjuje se u iznosu od oko 4,1 milijun kuna uključujući porez na dodanu vrijednost, a kraj radova predviđa se u prvom tromjesečju 2019. godine. 
U vrijeme radova na dvorani "Ban Jelačić" sjednice Vlade održavat će se u Svečanoj dvorani u Banskim dvorima. 
Napominjemo da će tijekom izvođenja radova ispred Vladine zgrade biti postavljena djelomična skela. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message