Obavijesti

Promo sadržaj

Usluga Pokupi u Vipu i nove mogućnosti dostave webshopa

Usluga Pokupi u Vipu i nove mogućnosti dostave webshopa
1

Uz dosadašnju mogućnost dostave isti dan, Pokupi u Vipu omogućuje preuzimanje uređaja kupljenog putem webshopa u Vip centrima, te korisnicima pruža fleksibilnost u odabiru mjesta i vremena preuzimanja

Vipnet je predstavio novu uslugu Pokupi u Vipu zahvaljujući kojoj je kupovina putem interneta još jednostavnija i ugodnija. Uz dosadašnju mogućnost dostave isti dan, Pokupi u Vipu omogućuje preuzimanje uređaja kupljenog putem webshopa u Vip centrima, te korisnicima pruža fleksibilnost u odabiru mjesta i vremena preuzimanja.

''Očekivanja pred nas stavljaju naši korisnici a na temelju svog iskustva u digitalnom svijetu.  Click&Collect je standard u svijetu u online kupnji a usluga Pokupi u Vipu još je jedan korak dalje u digitalizaciji korisničkog iskustva čime korisnicima želimo omogućiti pristup našim uslugama i proizvodima kombiniranjem online i offline kanala koji njima najbolje odgovaraju u određenoj fazi procesa odabira i kupnje. Time uz svjetske retailere i prvi na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu uvodimo nove mogućnosti u Vip webshopu.'' - poručio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja Vipneta.

Kupljeni uređaj je u roku od 1 do 3 radna dana dostupan u odabranom Vip centru, a korisnik ga može preuzeti u naredna dva tjedna. Korisnik je u svakom koraku isporuke obaviješten putem SMS i e-mail poruke o statusu isporuke, te dodatno, dva radna dana prije isteka roka za preuzimanje, istim će kanalima stići i podsjetnik.

Usluga Pokupi u Vipu trenutno je dostupna uz plaćanje kreditnom karticom na Vipovom webshopu, a vrlo skoro očekuje se i opcija plaćanja prilikom preuzimanja u Vip centru. Uređaje kupljene putem webshopa, uz do sada dostupnu dostavu na kućnu adresu i dostavu isti dan, od sada je moguće  preuzeti i u Vip centrima u Zagrebu (Avenue Mall i Arena Centar), Splitu (City Centar),  Puli, Osijeku (Portanova) i Varaždinu. Mogućnost preuzimanja u ostalim Vip centrima u planu je do kraja godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!