Obavijesti

News

Komentari 13

Utopio se u Rijeci: Bacili su prijatelja u more, policija tereti muškarca (38) za smrt iz nehaja

Utopio se u Rijeci: Bacili su prijatelja u more, policija tereti muškarca (38) za smrt iz nehaja
1

Mladi rukometaš Antonio Vozila, koji je pomogao nesretnika izvući iz mora, ispričao nam je kako su muškarca prijatelji prisilno bacili u more. Dok je davao iskaz, Antoniju su dobacivali neprimjerene komentare

VIDEO

Riječka policija je objavila u četvrtak kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem (38) zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prouzročenje smrti iz nehaja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjak u utorak, 30. lipnja oko 18.20 sati na plaži na Pećinama u Rijeci iz nehaja prouzročio smrt 42-godišnjeg hrvatskog državljanina. Unatoč pruženoj pomoći 42-godišnjak je nažalost preminuo. Zbog počinjenja kaznenog djela prouzročenje smrti iz nehaja, 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Osumnjičeni 38-godišnjak te još dvoje hrvatskih državljana u dobi od 35 i 37 godina su prekršajno sankcionirani zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - objavila je policija.

Podsjetimo,  muškarac se u utorak utopio na plažici Križić u Rijeci. 

Mladi rukometaš Antonio Vozila, koji je pomogao nesretnika izvući iz mora, ispričao nam je kako su muškarca prijatelji prisilno bacili u more.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bacili prijatelja u smrt, a onda prijetili rukometašu koji ga je htio spasiti: 'Bili su agresivni'
Bacili prijatelja u smrt, a onda prijetili rukometašu koji ga je htio spasiti: 'Bili su agresivni'

- Kako to svakodnevno činim, nakon treninga otišao sam na more radi rekuperacije. Dolaskom na malu, stjenovitu plažu uočio sam četvoricu muškaraca i jednu ženu, starih 40-tak godina, i bili su jako pijani. Stajao sam sa strane i najednom uočio kako ista ekipa jednog od prijatelja nasilno vuče prema moru. Primili su ga pod ruke i spuštali po škalama prema vodi. Vidjelo se da se nije htio kupati, no oni su ga bacili u duboko more. Teren je loš i okružen stijenama. Nekoliko sekundi nakon toga čovjek je izronio i kratko zaplivao, no onda sam uočio kako njegovo beživotno tijelo pluta, okrenuto licem prema vodi. Odmah sam skočio u pomoć i krenuo izvlačiti čovjeka na kopno. Pomagali su i ti muškarci, no spašavanje je bilo jako teško jer čovjek nije pokazivao znakove života i bilo ga je teško izvući na kopno jer tu je more duboko, nema plićaka. Kada smo ga izvukli, okrenuli smo ga na bok, nije imao puls, a prijateljica je nazvala Hitnu pomoć i policiju - prepričao je tragično utapanje Antonio.

Hitna ga je pokušala reanimirati, no nesretniku nije bilo pomoći. Ubrzo je stigla i policija, a dok je spasilac Antonio davao iskaz, razuzdana ekipa dobacivala mu je neprimjerene komentare.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović